In de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen stond er voor De Eemvogels weinig meer op het spel tegen nummer 2 Erasmus. In de hitte wisten de Soesters een goede eerste helft te spelen. Bij rust was de achterstand miniem (8-7). Na rust schoten de Rotterdammers met scherp en werd de wedstrijd met een eindstand van 19-11 afgesloten.

Voor de tegenstander was het behalen van promotie-degradatie wedstrijden nog mogelijk. De Eemvogels kon nog zowel een plaats stijgen als zakken, maar het team had zich enkele weken geleden al veilig gespeeld. In een gelijkopgaande eerste helft kwamen beide ploegen om en om tot scoren. Voor de Soesters werden de doelpunten gemaakt door Jeroen van Kappel, Elisa van Hengstum, Henk Luijk en Jordi Mast. Bij rust leek er met een tussenstand van 8-7 nog veel mogelijk.

Na rust kwam Erasmus echter goed uit de startblokken en wist het al snel een gat te slaan. Voor De Eemvogels wisten onder meer Ilse van Barneveld en Hélène van den Heuvel nog de korf te vinden. Ook Frederique van den Heuvel wist nog te scoren. Zij bekroonde haar debuut in het eerste team met een mooie treffer.

Door de uitslagen van de tegenstanders bleef de ranglijst onveranderd en daarmee sluit de ploeg van coach van Dijk het seizoen af op de 5de plaats.

Doelpuntenmakers: Henk Luijk 5x, Elisa van Hengstum 1x, Hélène van den Heuvel 1x, Ilse van Barneveld 1x, Frederique van den Heuvel 1x, Jeroen van Kappel 1x, Jordi Mast 1x