De beheercommissie zorgt ervoor dat ons clubgebouw, kleedruimtes en veld er netjes bij liggen. De beheercommissie is op zoek naar iemand die de klus- en onderhoudswerkzaamheden wil coördineren. Je hoeft zelf niet per se handig te zijn, maar moet alles wel kunnen overzien en aansturen.

Wat houdt het in? Handige handen hebben we genoeg binnen de vereniging. We zijn op zoek naar iemand die de handige handen aan kan sturen. Iemand die overzicht heeft over de klus- en onderhoudswerkzaamheden die moeten gebeuren en ervoor zorgt dat dit uitgevoerd wordt.

Je hoeft zelf dus niet per se handig te zijn. Jij bent er voor het overzicht en het aansturen. Je hoeft de klussen niet zelf te klaren, maar jij bent wel degene die ervoor zorgt dat alles op tijd gedaan wordt. Uiteraard mag je – als je dat zelf wilt – ook best zelf eens de schroevendraaier ter hand nemen.

Als coördinator klus- en onderhoudswerkzaamheden ben je onderdeel van de beheercommissie. Samen met de leden en aanvoerder van de beheercommissie breng je de klus- en onderhoudswerkzaamheden in kaart en bekijk je de prioriteiten.

Je hoeft als coördinator klus- en onderhoudswerkzaamheden geen (spelend) lid van De Eemvogels te zijn. Wel is het handig als je regelmatig op woensdag en zaterdag op het veld aanwezig bent.

Wil jij dit seizoen klus- en onderhoudswerkzaamheden coördineren? Neem dan contact op met Manny (aanvoerder BC): aanvoerder.beheer@eemvogels.nl of 06-29000012.

Deze vacature valt onder de verantwoordelijkheid van de beheercommissie (BC). De BC is verantwoordelijk voor het beheer van ons clubgebouw, de kleedruimten en het veld. De commissie onderhoudt hiervoor het contact met de gemeente zorgt ervoor dat het gebouw er steeds netjes uitziet en het veld er verzorgt bij ligt.


Bekijk alle vacatures binnen De Eemvogels op www.eemvogels.nl/vacatures.