De jeugdleden zijn al begonnen met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie. Naast de verkoop met de boekjes is het ook mogelijk om online loten te (ver)kopen. Heb jij al een lot gekocht?
Online loten kopen is heel simpel: klik op de banner hieronder en bestel je loten. Via deze pagina kun je de actie ook eenvoudig delen.

Waarom doen we dit ook alweer?
Van ieder verkocht lot ontvangt onze club €2,40. Dat geld kunnen we goed gebruiken om onze activiteiten binnen de verenigingen nog leuker te maken! Samen proberen we €2.000,- binnen te halen. Help jij nog even mee?

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Je kunt ook de persoonlijke link die je per e-mail hebt ontvangen, delen met hun familieleden, vrienden en bekenden. Op die manier kunnen we precies zien hoeveel loten je online verkocht hebt.

Verkoopboekje inleveren
Heb je al een vol boekje thuis liggen? Lever hem dan in bij Tessa of bij een van je coaches. Je kan dan een nieuw boekje krijgen om zo veel mogelijk loten te verkopen! De boekjes moeten uiterlijk 8 november ingeleverd worden.

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2017 is om zoveel mogelijk geld op te halen voor leuke activiteiten binnen de vereniging!

Lotenverkopers vallen ook in de prijzen
Verkoop je meer dan 20 loten? Dan beloont De Grote Clubactie je met een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol behind the scenes*.

Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Ook de vereniging zorgt dit jaar voor leuke prijzen!

Word jij de beste lotenverkoper van De Eemvogels? Dan mag jij een uur komen bowlen bij onze sponsor, Bowling Overhees! De rest van de prijzen zijn nog een verrassing.