Sinds dit seizoen hebben wij bij onze vereniging weer een F1. Deze gezellige groep jongens en meisjes speelt dit jaar voor het eerst echte wedstrijden en dat was best even spannend. Afgelopen zaterdag speelde de F een thuiswedstrijd en vanaf de eerste minuut was duidelijk dat de spelers helemaal klaar waren voor een overwinning. Het in grote aantallen toegestroomde publiek kon genieten van een hele spannende wedstrijd die met goed samenspel werd gewonnen door de F!

Voor Amber, Lynn, Esmee, Jennifer, Myrthe, Sem, Jelle en Cas was dit de laatste wedstrijd van het veldseizoen. Onder leiding van coaches Maaike, Sara, Aniek en Agnes hebben zij de afgelopen weken veel geoefend met het vrijlopen, verdedigen en het schieten op de korf. Dit alles met het doel om tegen de Meeuwen te winnen en beloond te worden voor het harde werken de afgelopen weken.

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat het een spannende wedstrijd zou worden. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en wisten om en om te scoren. Het oefenen met vrijlopen en schieten bleek in de wedstrijd handig te zijn want alle Eemvogels wisten elkaar makkelijk te vinden. Aan het einde van de wedstrijd was het nog even billenknijpen maar bij 11-10 floot de scheidsrechter voor het einde en was de eerste overwinning binnen. Wat was het gaaf om te zien hoe goed er werd gespeeld en hoe blij iedereen was, spelers, ouders en andere toeschouwers, met de winst. Wij zijn hartstikke trots op alle spelers en de coaches! Om nog even na te genieten kun je hier één van de mooie doelpunten terugvinden.