Op zaterdag 10 maart organiseren de Soester korfballers een Kangoeroe Klupdag om 13.30 uur in de sportzaal aan de Smitsweg in Soest. Kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar zijn meer dan welkom. De Klupdag is bedoeld om deze jonge kinderen op een speelse en ongedwongen manier kennis te laten maken met De Eemvogels en korfbal.

De Kangoeroe Klup is een uniek beweegprogramma voor jonge kinderen. Lopen, springen, scoren en vooral plezier vormen de basis van dit programma. Kangoeroes spelen geen competitie, zij trainen elke week gezellig samen onder begeleiding van ervaren begeleidsters van de vereniging. Ongedwongenheid en uitgaan van het kind voeren de boventoon en maken dat veel kinderen Kangoeroes zijn bij De Eemvogels. Op dit moment kunnen de korfballers weer nieuwe Kangoeroes opvangen en doen dat met veel plezier. Op een vast tijdstip in de zaal, en vanaf eind maart weer op de eigen accommodatie aan de Henriëtte Blaekweg in Soest is er tijd, ruimte en aandacht voor deze jongste korfballers ingeruimd.

Aan deze kennismaking zijn geen kosten verbonden, de deelname is geheel vrijblijvend.
Voor meer informatie zie de website van de korfbalvereniging www.eemvogels.nl/kangoeroeklupdag. Aanmelden is niet nodig en voor vragen mail dan naar kangoeroeklup@eemvogels.nl.