In de laatste en afsluitende wedstrijd van de zaalcompetitie stond er voor zowel De Eemvogels als voor De Corvers alleen nog de eer op het spel. De eerste confrontatie in Hilversum werd ongelukkig verloren door de Soesters en de ploeg was dan ook uit op revanche. Een matige start betekende voor De Eemvogels een inhaalrace in de tweede helft. Vlak voor tijd leek dit beloond te worden met de overwinning, maar een late gelijkmaker bracht de eindstand op 10-10.

In de bekende opstelling begon de thuisploeg aan de wedstrijd. De beginfase was van beide kanten rommelig met een hoog tempo en veel wilde doelpogingen. Beide teams wisten van afstand te scoren, Henk Luijk tekende de eerste treffer aan. Waar De Eemvogels de slordigheden niet uit het spel kreeg, slaagde de ploeg uit Hilversum daar wel aan. Vier treffers op rij betekenden een 1-5 achterstand. Elisa van Hengstum en Jeremi Mast brachten het gat terug op twee, maar De Corvers herstelde al snel de marge. Doelpunten van Jeroen van Kappel en wederom van Hengstum en Luijk hielden De Eemvogels in de wedstrijd. Bij rust was de marge daarmee teruggebracht tot twee en was er nog van alles mogelijk.

Met enkele tactische omzettingen probeerde coach van Dijk de wedstrijd te doen kantelen. Tessa Rademaker, Koen van Barneveld en Tim Luijk kwamen allen nog in het veld om zo het gat te kunnend dichten. De ploeg slaagde hier goed in. Elisa van Hengstum en Jeroen van Kappel brachten de stand op 8-8 en na een Hilversumse tegentreffer zorgden de gebroeders Mast voor de eerste voorsprong van De Eemvogels in de wedstrijd. In de slotfase werd de korf echter niet meer gevonden en kwam De Corvers met een strafworp nog op gelijke hoogte. Slordigheden maakten dat de thuisploeg geen kansen meer kreeg op de overwinning en daarmee kwam de eindstand op 10-10.

Zaterdag 31 maart hervat De Eemvogels de veldcompetitie waarin het team nog alle mogelijkheden heeft om zich te handhaven in de derde klasse. De eerste wedstrijd is direct een belangrijke. In Soest speelt de ploeg tegen Keizer Karel, het team waar dit seizoen al twee keer eerder van werd gewonnen.

Doelpuntenmakers: Elisa van Hengstum 3x, Jeroen van Kappel 2x, Jeremi Mast 2x, Henk Luijk 2x, Jordi Mast 1x