Aanstaande zaterdag is de Schoolkorfbaldag. We verwachten circa 140 leerlingen uit groep 3 t/m 8 op ons veld. Zij komen spelenderwijs kennismaken met korfbal en onze vereniging. Gelukkig zijn er ook dit jaar weer veel Eemvogelleden die dit mogelijk maken!

In de ochtend hebben staat voor groep 3/4 het spelcircuit op het programma. In de middag vindt het Schoolkorfbaltoernooi voor de leerlingen van groep 5/6 en groep 7/8 plaats. Laten we er samen voor zorgen dat alle leerlingen, leerkrachten, ouders en overige bezoekers op een leuke manier kennismaken met korfbal en De Eemvogels.

Hieronder kun je zien waar jij bent ingedeeld. Als je een vraag hebt, kun je een berichtje sturen naar activiteitencomissieeemvogels@gmail.com. We zijn heel blij met jullie hulp; alvast bedankt voor jullie inzet! Oja, natuurlijk hebben we jullie hulp niet alleen nodig bij het opbouwen en tijdens de dag, maar ook bij het opruimen aan het einde van de dag. De laatste prijsuitreiking is om 17.15 uur.

Kom jij helpen bij de Schoolkorfbaldag en sta je zowel bij de ochtend als de middag ingedeeld, dan kun je tussendoor even samen met ons uitblazen en genieten van een heerlijke lunch.

ALGEMENE TAAKVERDELING

Organisatie: De Activiteitencommissie
Geluid: Koen
Kantinebezetting: Daniëlle, Ilse, Margriet, Mirjam, Frederique en Elise
Fotograaf: Jelmer

OCHTENDPROGRAMMA

Gastheren en gastdames spelochtend groep 3/4
Da Costa 1   |   Fréderique
Da Costa 2   |   Elise
PWA 1   |   Michael
De Achtbaan 1   |   Masja
2e Van der Hucht 1   |   Jordi
2e Van der Hucht 2   |   Aniek
2e Van der Hucht 3   |   Elisa
Driesprong 1   |   Sara
Driesprong 2   |   Mike en Nathanja
Ludgerus 1   |   Rutger en Anouk
Ludgerus 2   |   Rianne
De Bron 1   |   Viggo en July

 

Als gastheer en gastdame is het jouw taak om de leerlingen te begeleiden en ze enthousiast te maken en te houden. Wij verwachten dat de gastheren en gastdames om 9.15 uur aanwezig zijn. Ieder spel duurt 8 minuten en daarna wissel je meteen naar het volgende onderdeel. De gastheren en gastdames krijgen het programma van de spelochtend, zodat je precies weet wanneer je bij welk spel moet zijn. Draag voor de herkenbaarheid je rode wedstrijdshirt of zwarte trainingshirt! (Draag er eventueel een shirt onder tegen de kou.)

Spelbegeleiders spelochtend groep 3/4
Deel 1 spelochtend
Spel 1 Estafette   |    Ingmar
Spel 2 Lintenroof   |   Megan
Spel 3 Vierkantkorfbal   |   Sofia
Spel 4 Bowlen   |   Jesse en Ylva
Spel 5 Monokorfbal   |   Celina
Spel 6 Dobbelsteenbal    |   Stijn

Deel 2 spelochtend
Spel 7 Korfslagbal   |    Ingmar
Spel 8 Kidskorf   |    Stijn
Spel 9 Stuiterbal   |    Megan
Spel 10 Balwedstrijd   |    Sofia
Spel 11 Poortjesbal   |    Celina
Spel 12 Boter-Kaas-Eieren   |    Jesse en Ylva

Als spelbegeleider is het jouw taak om er voor te zorgen dat de materialen klaar staan en het spel uit te leggen aan de leerlingen. Wij verwachten dat de spelbegeleiders om 9.15 uur aanwezig zijn. Ieder spel duurt 8 minuten en daarna komt de volgende groep er direct aan. Natuurlijk geven we je vooraf nog even uitleg over de spellen. Draag voor de herkenbaarheid je rode wedstrijdshirt of zwarte trainingsshirt! (Draag er eventueel een shirt onder tegen de kou.)

Eemvogelstandhouders spelochtend groep 3/4
Nils
Als standhouder van de Eemvogelstand is het jouw taak om alle bezoekers te enthousiasmeren over De Eemvogels. Spreek de bezoekers (ouders!) aan en zorg ervoor dat ze enthousiast worden over onze gezellige vereniging. Je kunt de kaartjes voor het gratis proeftrainen uitdelen en mensen er op attenderen dat er speciale proeftrainingen zijn. Zorg ervoor dat de leerlingen meedoen met de winacties (raad het aantal spekjes, kleurwedstrijd en korfbalquiz). Let erop dat de deelnamekaartjes volledig ingevuld zijn, zodat we de winnaars ook kunnen benaderen. Zorg er verder voor dat de Eemvogelstand er opgeruimd en gezellig uitziet, want dit is ons visitekaartje. Wij verwachten dat de Eemvogelstandhouders om 9.15 uur aanwezig zijn. Draag voor de herkenbaarheid je rode wedstrijdshirt of zwarte trainingsshirt! (Draag er eventueel een shirt onder tegen de kou.)

MIDDAGPROGRAMMA

Scheidsrechters
Scheidsrechters groep 5/6
Viggo
John
Rutger
Rianne
Jesse de Boer
Michael
Tim  Beuving
Elise

Scheidsrechters groep 7/8
Michael
Tim  Beuving

Als scheidsrechter fluit je de wedstrijden en houd je de stand bij. Je krijgt scheidsrechterkaartjes die je na afloop van iedere wedstrijd kunnen geven aan de assistenten. Neem je eigen fluitje mee! Wij verwachten dat de scheidsrechters om 12.00 uur aanwezig zijn op het veld. Draag voor de herkenbaarheid je rode wedstrijdshirt! (Draag er eventueel een shirt onder tegen de kou.)

Assistenten van de scheidsrechters
Ingmar
Mike
Megan
Sofia
Jesse
Ylva
Anouk

Als assistent van de scheidsrechters is het jouw taak om de ingevulde scheidsrechterkaartjes naar het wedstrijdsecretariaat te brengen.
Wij verwachten dat de assistenten om 12.15 uur aanwezig zijn. Draag voor de herkenbaarheid je rode wedstrijdshirt of zwarte trainingsshirt! (Draag er eventueel een shirt onder tegen de kou.)

Eemvogelstandhouders groep 5/6 en groep 7/8
Rianne
Rutger
Frederique
Elise
Celina
Stijn

Als standhouder van de Eemvogelstand is het jouw taak om alle bezoekers te enthousiasmeren over De Eemvogels. Spreek de bezoekers (ouders!) aan en zorg ervoor dat ze enthousiast worden over onze gezellige vereniging. Je kunt de kaartjes voor het gratis proeftrainen uitdelen en mensen er op attenderen dat er speciale proeftrainingen zijn. Zorg ervoor dat de leerlingen meedoen met de winacties (raad het aantal spekjes, kleurwedstrijd en korfbalquiz). Let erop dat de deelnamekaartjes volledig ingevuld zijn, zodat we de winnaars ook kunnen benaderen. Zorg er verder voor dat de Eemvogelstand er opgeruimd en gezellig uitziet, want dit is ons visitekaartje. Wij verwachten dat de Eemvogelstandhouders om 12.15 uur aanwezig zijn. Draag voor de herkenbaarheid je rode wedstrijdshirt of zwarte trainingsshirt! (Draag er eventueel een shirt onder tegen de kou.)

Wedstrijdsecretariaat groep 5/6 en groep 7/8
Jordi
Sara
Jeremi

Het wedstrijdsecretariaat schrijft de uitslagen op het wedstrijdprogramma, houdt het doelsaldo en het aantal punten per team bij en stelt vast welke teams in de finale zitten. Wij verwachten dat de wedstrijdsecretarissen om 12.15 uur aanwezig zijn. Draag voor de herkenbaarheid je rode wedstrijdshirt of zwarte trainingsshirt! (Draag er eventueel een shirt onder tegen de kou.)

De helpers kunnen gevraagd worden als er ergens hulp nodig is. Op de dag zelf kijken we waar je mee kan helpen. Draag voor de herkenbaarheid je rode wedstrijdshirt of zwarte trainingsshirt! (Draag er eventueel een shirt onder tegen de kou.)

Wij hebben zin in de Schoolkorfbaldag! Tot zaterdag!