De kou maakte het dit jaar niet makkelijk, maar deed uiteindelijk niets af aan de inzet van de lopers en schutters van De Eemvogels. Bij de sponsorloop werden er mooie resultaten neergezet door de deelnemers en bij het schutterstoernooi bleek dat de ballen ook bij een temperatuur van -1 prima door de korf kunnen vallen. Lees verder voor een terugblik op deze activiteit.

Op zaterdag 17 maart jl. vonden de jaarlijkse sponsorloop en het schutterstoernooi plaats. Met warme kleding aan begonnen een aantal leden aan de sponsorloop. Supporters stonden dik ingepakt langs de kant om de lopers aan te moedigen. Alle aanmoedigingen hebben zeker geholpen, want iedereen heeft 12 rondjes of meer gelopen! (Voor de F wordt er z.s.m. een nieuwe datum geprikt. Het opgehaalde sponsorbedrag kan bij Koen, Marit of Jeremi worden ingeleverd)

Na een heerlijk verzorgde lunch (Mirjam bedankt!) begon rond 15.30 het schutterstoernooi. Senioren met junioren in een team, spelers met hun vader/moeder/broertje/zusje/kind, alle teamvariaties kwamen voorbij. Iedereen heeft keihard gebikkeld in de kou. Met bevroren handen kon er af en toe even uitgerust worden in de kantine met een warme chocomel. Desalniettemin was iedereen enorm enthousiast.

Na spannende wedstrijden gespeeld te hebben, zijn Jesse (D1) en Jeremi (S1) uiteindelijk tot “Schutterskoning” uitgeroepen.