Team S2 2019-2020

Binnen vijf minuten stond de S2 met 2- 0 achter. En dat terwijl op het toernooi van Corvers met veel succes en veel doelpunten de 1e prijs in poule D werd behaald. Dit was echt even anders. De kalmte werd bewaard en zo kwam de ploeg op 1-2. Daar nam MIA geen genoegen mee en met twee zuivere schoten maakten zij er 1-4 van. Toen was het de tweelingen genoeg en kwamen zij langszij. Nog net voor rust scoorden ze en konden ze met een 5-4 voorsprong rusten.

Wat er in de rust gebeurde, weten we niet en binnen een mum van tijd stonden ze met 8-4 voor. Het leek verder een gewonnen strijd. MIA dacht daar anders over en haalde in tot 8-7. Met nog tien minuten te gaan in Amersfoort lieten De Eemvogels zien vol ambitie te zijn. De eindstand 11-7 was treffend voor de kracht van de eindsprint.

En wie de doelpunten maakten? Van ondergeschikt belang. Door een goede inzet van een ieder werd de eerste competitiewedstrijd gewonnen. Dat smaakt naar meer.