De TC heeft de teamindeling voor seizoen 2018-2019 in concept afgerond. Hieronder vind je de teamindeling en een toelichting hierop. De definitieve teamindeling moet voor 1 mei gereed zijn. De definitieve indeling zal op 1 mei gepubliceerd worden op de site. Lees goed de begeleidende tekst bij de indeling aangezien daar op een hoop vragen waarschijnlijk het antwoord al te vinden is.

Senioren
We hebben de ingevulde enquêtes zo goed als mogelijk meegewogen maar we waren bovenal gebonden aan het compleet krijgen van zowel de selectie als S3 en S4. Net als voorgaande jaren is het krap wat betreft de heren bij de senioren. In de huidige indeling is het gelukt om voor zowel S3 als S4 vier heren in te delen. De TC hoopt dit ook definitief te kunnen maken en/of eventueel nieuwe aanmeldingen te mogen verwelkomen (dames zij natuurlijk net zo welkom). Bij eventuele veranderingen waardoor er minder dan 8 heren overblijven is de TC echter genoodzaakt S3 en S4 samen te voegen tot één team aangezien er verplicht 4 heren en 4 dames per team ingeschreven dienen te worden. We hopen natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn en dat we twee volwaardige teams in kunnen schrijven.

Je eventuele reactie kun je kwijt bij de aanvoerder van je huidige team. Hij/Zij zal je reactie vervolgens doen toekomen aan de TC. De definitieve teamindeling moet de TC voor 1 mei gereed hebben. Deze zal op die dag definitief gepubliceerd worden op de site.

Jeugd
Vanwege de verandering in de peildatum voor de leeftijden die vorig jaar plaatsvond was het ook dit jaar weer zoeken voor de TC. Door deze verandering kan het gebeuren dat teams nu slechts 1 jaar in een bepaald klasse hebben gespeeld en nu weer doorschuiven naar een hoger niveau. Dit in verband met de gemiddelde leeftijden waar rekening mee gehouden dient te worden. De TC is gebonden aan de leeftijd van de spelers binnen het team en aan de gemiddelde leeftijd van het team. Naast deze vereisten is ook getracht de informatie uit de enquêtes zoveel mogelijk mee te nemen.  Getracht is om bestaande teams waar mogelijk in dezelfde samenstelling op te geven. Echter is dat in enkele gevallen niet mogelijk gebleken omdat jeugdleden door moesten schuiven naar de senioren of de gemiddelde leeftijd van een team te hoog uit zou komen te vallen.

Wij zijn van mening dat er toch zeven volwaardige jeugdteams zijn samengesteld die competitiewaardig zijn en die aan de regels van de KNKV voldoen. Bij zowel de D1, E1 als F1 zijn er nu sprake van viertallen en deze teams zullen dan ook viertal deelnemen aan de competitie. Bij nieuwe aanmeldingen binnen deze leeftijdscategorie is het echter mogelijk dat het team alsnog als achttal gaat spelen (dit kan veranderd worden tijdens de overgang van bijvoorbeeld het veld naar de zaal en vice versa). Deze teams zullen over het algemeen samen trainen en dus zullen de spelers met elkaar in contact blijven. Vanwege de leeftijdsverschillen is de TC echter genoodzaakt om deze indeling te maken en hebben en zijn er dus veranderingen gemaakt in de samenstelling van met name de jongste jeugdteams. Bij de Kangoeroes trainen er nu meerdere kinderen mee. Zodra er daadwerkelijk een inschrijving is geregeld nemen we deze spelers natuurlijk ook mee in de teamindeling. In de huidige indeling zijn alleen de aangemelde leden opgenomen.

Bij een eventuele vraag kun je contact opnemen door te mailen met de TC (tc.eemvogels@gmail.com). Ook voor de indeling van de jeugd geldt dat deze op 1 mei definitief gepubliceerd zal worden. De trainers/coaches zullen aan de definitieve indeling worden toegevoegd en ontbreken dus nog in dit concept.

Conceptteamindeling 2018-2019

Selectie

Jeremi Mast

Jeroen van Kappel

Henk Luijk

Jordi Mast

Tim Luijk

Koen van Barneveld

Jelmer van Nuss

Mark Luijk

 

Elisa van Hengstum

Hélène van den Heuvel

Daniëlle Ras

Ilse van Barneveld

Mariëlle Luijk

Susan Verbeij

Tessa Rademaker

Jade Kraaikamp

Elise Koning

Frederique van den Heuvel

 

S3

John van den Boom

Manny Schuin

Viggo Schellevis

Roald Lapré

 

Maaike Smit

Rianne Smit

Masja van de Hoef

Sara Dijkhuizen

Sascha Witteveen

Marit Butzelaar

 

S4

Franklin Snoek

Patrick de Gooijer

Frans Hendriksen

Kees Groeneveld

 

Petra Snoek

Winanda de Boer

Laurien Smit

Leanne Snoek

Agnes Kraaikamp

 

A1

Sander de Jongh

Tim Beuving

Nils de Boer

Eva Kok

Margriet Kok

Aniek van de Hoef

Thirza Zijtveld

Rianne Koning

 

A2

Sem Beuving

Ingmar Visser

Mike van den Boom

Lars van Amelsvoort

Jochem Simhoffer

 

Benieke Otte

Flora Shabani

Tethy van Homoet

Lotte Bruijn

Iris den Otter

 

B1

Rutger Veldman

Stijn Zwart

Simon Mallon

 

Celina Perier

Yuna van Sas

Mika Bouwman

Rachel de Groot

Megan Schilham

Sofia Aguiar

Tewon Muluerberhan

 

C1

Lars van den Berg

Jesse de Bruijn

Duncan Knolle

 

Jilly van Meggelen

Maartje van Overbeek

Marit de Boer

Julia de Boer

Nathanja Snoek

Ylva Visser

Anouk Zwart

July Felten

 

D1 (4-tal)

Elyanne van de Kamp

Merel Zwart

Fenna Lucassen

Jennifer Plekkepoel

Isabel Hendriks

 

E1 (4-tal)

Cas van Dillen

Sem Berrens

Jelle Zwart

Lynn van der Veen

Kirsten Goldewijk

 

F1 (4-tal)

Lars Goldewijk

Youp Zwart

Amber van der Vlight

Esmée van Amelsvoort

Myrthe Groenestein

Juliette Gosman

 

Kangoeroes

Matthijs van den Ende

Daan Visch

Ilse Zwart