Donderdag 10 mei reizen we met zes teams af naar Zeist waar het jaarlijkse Hemelvaartstoernooi op het programma staat. Het programma is nog niet bekend, maar in dit bericht staan vast de teams met daarin de mensen die zich hebben opgegeven. Sta je er niet bij en wil je toch meedoen? Laat dit dan snel aan je coach weten.

Het is even puzzelen geweest, maar dit zijn de teams geworden waarmee we aan het toernooi zullen deelnemen. Zoals jullie zien is het ene team wat voller dan het andere. Zoals gebruikelijk zal er op het toernooi veel bij elkaar ingevallen worden en zal er veel gewisseld worden. Op die manier komt iedereen aan spelen toe en is er ook voldoende ruimte om tot rust te komen in het vaak drukke programma. We gaan ervan uit dat dit onderling én in overleg met de coaches goed wordt opgelost. Zo kan er bijvoorbeeld vanuit de B1 bij de A1 worden ingevallen en zo komt iedereen lekker veel aan spelen toe.

Wat betreft vervoer zullen geldt net als voorgaande jaren dat dit per team geregeld zal worden. Ben jij zelf of zijn je ouders/verzorgers in de gelegenheid te brengen of te halen? Meld dit dan zo snel mogelijk bij je eigen coach/aanvoerder! Ben je zelf van plan met de auto te gaan en heb je nog plekken over? Gezien de grote groep (ruim 50 Eemvogels) waarmee we gaan is elke plek extra heel fijn, dus laat dit z.s.m. aan je coaches weten.

Als vereniging wordt ook van ons gevraagd om scheidsrechters te leveren. Als je een fluitje hebt, neem deze dan mee en laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de wedstrijden zoveel mogelijk verdelen zodat niet steeds dezelfde mensen aan de beurt zijn. Verder hebben we eigen ballen mee naar het veld. Als thuisspelende ploeg dien je deze naar de wedstrijd mee te nemen. Het is de taak van de aanvoerders om deze weer terug te brengen na de wedstrijd. Hetzelfde geldt voor de hesjes. Laten we ervoor zorgen dat we netjes met onze spullen omgaan!

TEAMS

S1: Jeremi, Koen, Tim L., Jordi, Elisa, Tessa, Hélène, Mariëlle, Susan, Ilse

S2: Roald, John, Manny, Sara, Maaike, Rianne S., Marit, Sascha

S3: Franklin, Patrick, Frans, Kees, Agnes, Laurien, Petra

A1: Mark, Michael, Aniek, Eva, Rianne K., Frederique, Stéphanie, Elise

B1: Stijn, Rutger, Simon, Jochem, Mike, Ingmar, Lotte, Tethy, Mika, Sofia, Celina, Rachel

D1: Duncan, Anouk, Jilly, July, Nathanja, Maartje, Merel en Elyanne