KorfbalFit: sportieve inspanning in ongedwongen sfeer

Wanneer je in ongedwongen sfeer tot sportieve inspanning wilt komen is KorfbalFit echt iets voor je. KorfbalFit is wel een activiteit van korfbalvereniging De Eemvogels, het gaat niet uitsluitend over korfbal.

Alle sporten komen voorbij in de trainingen bij KorfbalFit. Juist om overbelasting van spieren en gewrichten te voorkomen. De deskundig en speciaal opgeleide trainer houdt daar rekening mee. Bij de ongedwongen sfeer past ook afstemming op de behoefte van de groep. Overleg, inspraak gelden als vanzelfsprekend.

De sfeer is ongedwongen, er is geen enkele competitieverplichting. Eén keer in de week, op woensdagavond, met een vaste groep met dezelfde trainer heerlijk bewegen. De spieren los, wat kilo’s mogelijk kwijt en een gezonder en vooral fitter leven lacht je toe.

In de gemêleerde groep en toch individuele aandacht van de trainer. Dat is KorfbalFit bij De Eemvogels. Trainen in de wintermaanden in de sporthal aan de Dalweg en de overige maanden op het sportcomplex van De Eemvogels aan de Henriëtte Blaekweg in Soest.

Proberen? Kennismaken? Uitgedaagd?
Kom kennismaken. De eerste twee trainingen zijn gratis. Daarna bedraagt de contributie € 11,10 per maand.

Meer informatie nodig: mail of bel met Jan van de Kuil.
korfbalfit@eemvogels.nl
06-54250422