Contributie

De contributie voor het seizoen 2018-2019 bedraagt:

jaar
Senioren (vanaf 19 jaar) € 277,-
Junioren (16 t/m 18 jaar) € 234,-
Aspiranten (12 t/m 15 jaar) € 201,-
Pupillen (6 t/m 11 jaar) € 169,-
Kangoeroes (vanaf 3 jaar) € 131,-
KorfbalFit (recreanten) € 144,-
Donateur / Niet spelend lid (minimaal) € 71,-

Deze bedragen zijn geldig tot 1 juli 2019. Peildatum: 1 januari 2018.

De bovengenoemde bedragen zijn exclusief de jaarlijkse kosten van €15,- voor het kledingplan (de bruikleen van het wedstrijdtenue). Ben je spelend lid, vergeet dan niet om aan het begin van het seizoen ook te betalen voor het kledingplan.

Het lidmaatschap begint bij aanmelding en loopt tot het einde van het verenigingsjaar (1 juli t/m 30 juni). Het lidmaatschap wordt zonder schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie automatisch steeds voor een jaar verlengd. Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan vóór 1 mei van het lopende verenigingsjaar een e-mail naar ledenadministratie@eemvogels.nl.

Lees hier meer over De Eemvogels en de mogelijkheid tot het volgen van proeftrainingen. Lid worden? Meld je direct aan via het inschrijfformulier.

Betaling contributie
Voor de betaling van de contributie ontvang je een betaalverzoek per e-mail. Je kunt kiezen tussen betalen in termijnen of in één keer. Als je ineens betaalt heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL en via automatische incasso. Kies je voor betaling in termijnen, dan gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordt er een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht van €0,50 per termijn.

Het eerste betaalverzoek ontvang je na aanmelding. Daarna ontvang je steeds aan het begin van het seizoen een nieuw betaalverzoek voor je contributie en – indien op jou van toepassing – het kledingplan.

Verzamelfactuur voor gezinnen met drie of meer Eemvogelleden
Zijn drie of meer gezinsleden lid van De Eemvogels? Dan is het mogelijk om één verzamelfactuur te ontvangen. Op die manier is het mogelijk om in termijnen te betalen zonder dat meerdere keren de administratieve bijdrage in rekening wordt gebracht. De penningmeester neemt hiervoor contact met jullie op.

Samenwerking met ClubCollect
Om de inning van de contributie te vereenvoudigen gaan we een samenwerking aan met ClubCollect. ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunend middel voor onze vereniging om ervoor te zorgen dat contributie innen makkelijker gaat. Om de betaalverzoeken te kunnen versturen zullen enkele persoonsgegevens zoals je adres en e-mailadres worden gedeeld met ClubCollect. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).