Eemvogelclubkleding

clubkleding2016

KLEDINGPLAN

Wat houdt het kledingplan in? Ieder competitiespelend lid krijgt een wedstrijdtenue in bruikleen. Het tenue bestaat uit voor de heren uit een rood wedstrijdshirt en een zwart broekje. Voor de dames bestaat het tenue uit een rood wedstrijdshirt en een zwart rokje. De wedstrijdshirts zijn voorzien van het Eemvogellogo.

Sponsoring
Naast het Eemvogellogo is het ook mogelijk dat het wedstrijdtenue wordt bedrukt met een sponsorlogo. Vanaf €200,- per jaar is het mogelijk om een team te sponsoren. Zo worden bijvoorbeeld senioren 1 en 2 gesponsord door Lancyr Deelen. Interesse? Neem contact op met sponsorcommissie@eemvogels.nl voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Gebruikstermijn tenues
De gebruikstermijn van de wedstrijdtenues is drie seizoenen. Daarna worden alle tenues door de vereniging vervangen voor nieuwe tenues. Op deze manier zorgen wij er als vereniging voor dat de teams er altijd verzorgd en uniform uitzien.

Bruikleen
Ieder lid betaalt aan het begin van het seizoen €15,- voor de bruikleen van het wedstrijdtenue (shirt en broekje/rokje). Gedurende het seizoen is het de verantwoordelijkheid van het lid om ervoor te zorgen dat de kleding netjes blijft. Om te zorgen dat de kleding inderdaad drie seizoenen mee kan gaan, mag de kleding alleen worden gedragen tijdens de competitiewedstrijden. Ieder lid wast zijn eigen tenue. Dat maakt het voor spelers ook makkelijker om in te vallen bij andere teams, zonder dat nog ergens het wedstrijdtenue moet worden opgehaald.

EEMVOGELCLUBKLEDINGLIJN

Naast het kledingplan kun je ook kleding bestellen uit de Eemvogelclubkledinglijn. Wat denk je van een mooi trainingsshirt of trainingspak? Of zo’n handige tas met apart schoenenvak? Ook leuk om cadeau te vragen! Bestel hier je kleding, tassen en accessoires.