“Het gesprek met de potentiële sponsor verliep uitermate aangenaam” aldus De Eemvogels voorzitter Jeroen van Kappel. En dat aangename gesprek leidde uiteindelijk tot een driejarige overeenkomst. Hiermee gaan De Eemvogels het logo van cultuurtechniek H.G. van Dorrestijn op de shirts van alle teams dragen. Directeur Raymond van Dorresteijn draagt daarmee bij aan het voortbestaan van de korfbalsport in Soest. Lees verder voor alle informatie.

Nadat De Birkt het contract met De Eemvogels verbrak zat de vereniging zonder hoofdsponsor. Gelukkig kon de vereniging blijven vertrouwen op Bowlingcentrum Overhees en Bres Advocaten. Ook anderen sponsoren bleven deze gezellige vereniging steunen.

Voorzitter Jeroen van Kappel bleef op zoek naar een shirtsponsor voor alle teams. ”Het gaat niet uitsluitend om materiële ondersteuning. Wij zien de bijdrage van sponsoren ook als een erkenning van de maatschappelijke betekenis van de korfbalvereniging”. De vereniging is het bedrijf van Raymond van Dorresteijn erkentelijk voor het vertrouwen. Het cultuurbedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt past goed bij de sport.

De komende drie jaar zullen partijen met elkaar samenwerken in elkaars belang.

Op de foto directeur Raymond Dorresteijn en voorzitter Jeroen van Kappel. Om hen heen de werkzaamheden aan de accommodatie van De Eemvogels. Vanaf het seizoen 2023/2024 spelen De Eemvogels op een gloednieuw veld en is de accommodatie weer zo goed als nieuw.