Lid worden? Kom gratis proeftrainen!

De Eemvogels is een groeiende vereniging. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Kom jij korfballen?

Waarom korfbal? Korfbal is de ultieme teamsport. Je kunt alleen door samen te werken scoren. Dat samenwerken doe je met de jongens én meisjes in je team; korfbal is de enige gemengde teamsport ter wereld. Korfbal is goed voor de motorische ontwikkeling, omdat je zowel leert aanvallen als verdedigen. Lichamelijk contact is niet toegestaan, waardoor korfbal een veilige sport is zonder dat daar beschermende middelen voor nodig zijn. Sportiviteit en gezelligheid staan bij korfbal hoog in het vaandel. Iedereen kan zijn plek vinden in een korfbalteam. En korfbal is een goedkope sport.

Benieuwd of korfbal iets voor jou is? Kom dan kijken bij een echte korfbaltraining. Sterker nog: je mag vier keer gratis komen meetrainen!

Ben je 3 t/m 6 jaar? Kom dan op zaterdag korfballen bij de Kangoeroe Klup. Op deze speciale Kangoeroe Klup-pagina vind je meer informatie en de trainingstijden. Je hoeft je niet vooraf aan te melden, maar dat mag natuurlijk wel. Neem je ook een vriend(innet)je mee?

Ben je 7 jaar of ouder? Kom dan op woensdagavond meetrainen. Alle trainingstijden vind je hier. Bekijk daar hoe laat jouw leeftijdscategorie training heeft en kom gezellig meetrainen. Je hoeft je niet vooraf aan te melden, maar dat mag natuurlijk wel.

Gemiddelde leeftijden van de teams
Kangoeroe Klup: 3 t/m 6 jaar
E-jeugd: 7-9 jaar
D-jeugd: 9-11 jaar
C-jeugd: 11-13 jaar
B-jeugd: 13-15 jaar
A-jeugd: 15-18 jaar
senioren: vanaf 18 jaar

Twijfel je bij welk team je het beste mee kunt trainen? Mail dan naar tc@eemvogels.nl voor meer informatie of bel naar Jordi Mast (06-22792805).

Lees hier meer over De Eemvogels.
Lid worden? Meld je direct aan via het inschrijfformulier.