Het was vorige week zaterdag tijdens de jeugdavond opeens heel druk in de kantine. Van 18.30 tot 21.00 uur gingen de korfballers de competitie met elkaar aan. Dit keer echter niet met een bal!
Rond half zeven kwamen de kinderen binnendruppelen en begonnen al gelijk met de spellen. Toen iedereen er was begon de avond dan echt. De avond werd gestart met een gezamenlijk spel, het ledematenspel, waarbij teams van vier moesten laten zien hoe creatief ze waren. De opdrachten waren soms nog best moeilijk, maar het is hen toch allemaal gelukt ze uit te voeren.

Toen iedereen was geweest, was het tijd om de groep op te delen in teams die van spel naar spel gingen. In de kantine waren de spellen twister, sjoelen en tafelvoetbal. Dat ging er soms heftig aan toe, iedereen probeerde de beste te zijn. Korfbal is duidelijk niet het enige waar onze jeugdleden goed in zijn.

Rond 20.00 uur kwam de oudere jeugd, die wel zin hadden in een potje 30 seconds. Er stond alleen eerst nog een ander spel op het programma: het letterspel. Woorden spellen is dan toch net iets moeilijker. Doordat het jongens tegen de meisjes was, werd het gelijk een stuk competitiever. Na dat spel was de competitie echter nog niet voorbij, bij 30 seconds ging de puntentelling gewoon door. De meisjes hebben gewonnen trouwens.

Na veel snoepjes en frisdrank vertrok iedereen weer. Hartstikke leuk om te zien dat er zoveel vriendjes, vriendinnetjes en familie bij waren! Wisten jullie trouwens dat je vier keer gratis kan meetrainen?