Kangoeroe Klup-dag voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

Op zaterdag 10 maart 2018 organiseert korfbalvereniging De Eemvogels de Kangoeroe Klup-dag! Ben jij tussen de 3 en 7 jaar? Kom je dan lekker uitleven! Neem je ook een vriendje of vriendinnetje mee?

Wat is de Kangoeroe Klup?
De Kangoeroe Klup is een uniek beweegprogramma voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Lopen, springen, scoren en plezier vormen de basis. Kangoeroes spelen nog geen competitie, maar trainen wel elke week gezellig samen. Uiteraard hebben de spelvormen een vette knipoog naar korfbal. Tijdens de Kangoeroe Klup-dag op zaterdag 10 maart geven we je hier een voorproefje van.

Voor wie?
De Kangoeroe Klup-dag is voor alle kinderen van 3 t/m 6 jaar. Aanmelden is niet nodig, we zien je gewoon om 13.30 uur in de sporthal. Om 13.45 uur beginnen de spelletjes. Rennen, springen, scoren en plezier staan centraal. Een ideale manier om gezelligheid en sportiviteit te combineren. Rond 15.00 uur sluiten we de middag gezamenlijk af.

Een echte Kangoeroe worden?
Lid worden van de Kangoeroe Klup? Kinderen van 3 t/m 6 jaar kunnen na de Kangoeroe Klup-dag gratis komen proeftrainen. Kom gezellig langs!

Meer informatie
Mail gerust: kangoeroeklup@eemvogels.nl.

In het kort
Wat? Kangoeroe Klup-dag
Voor wie? kinderen van 3 t/m 6 jaar
Wanneer? zaterdag 10 maart 2018
Hoe laat? aanwezig om 13.30 uur, afsluiting is rond 15.00 uur
Waar? sportzaal De Smitsweg in Soest

Tot op de Kangoeroe Klup-dag!

Sportieve groet,
Namens het Kangoeroe Klup-team,

Marit Butzelaar