Home Schoolkorfbal 2019

Schoolkorfbal 2019

Sporten is in een heleboel opzichten goed, maar sporten is vooral ook leuk! En hoe leuk korfbal is, willen wij graag laten zien tijdens de Schoolkorfbaldag.

Dit jaar spreiden we onze Schoolkorfbaldag in twee dagen. Het Schoolkorfbaltoernooi voor groep 5 t/m 8 op woensdagmiddag 3 april en de Schoolkorfbalspelochtend voor groep 3 en 4 op zaterdag 6 april.

schoolkorfbaltoernooi | groep 5 t/m 8 | woensdag 3 april

Op woensdagmiddag 3 april organiseren we het Schoolkorfbaltoernooi voor de leerlingen uit groep 5/6 en groep 7/8. Tijdens dit toernooi strijden de teams van de verschillende scholen tegen elkaar om de felbegeerde bekers. Welk team wint dit jaar het Schoolkorfbaltoernooi?

Groep 5/6 start om 13.30 uur met het toernooi. Aansluitend speelt groep 7/8 hun wedstrijden. Rond 17.30 uur is de laatste prijsuitreiking.

Korfballen jullie dit jaar (weer) mee? Inschrijven kan tot woensdag 6 maart. Vul nu het inschrijfformulier in. 

schoolkorfbalspelochtend | groep 3/4 | zaterdag 6 april

De kinderen uit groep 3/4 kunnen zich lekker uitleven tijdens de Schoolkorfbalspelochtend op zaterdag 6 april. Via een parcours van verschillende spelletjes maken de kinderen op een speelse manier kennis met korfbal. Natuurlijk wordt daarbij ook een echte korfbalwedstrijd gespeeld.

De spelochtend start om 10.00 uur. Om 11.30 uur sluiten we de ochtend gezamenlijk af.

Korfballen jullie dit jaar (weer) mee? Inschrijven kan tot woensdag 6 maart. Vul nu het inschrijfformulier in. 

locatie

Sportcomplex De Blaek
Henriëtte Blaekweg, Soest

meer informatie

Vragen? Mail naar schoolkorfbal@eemvogels.nl.