De TC heeft de teamindeling en teamopgave voor het seizoen 2022-2023 afgerond. Hieronder vind je de definitieve teamindeling. Inmiddels zijn ook de coaches/trainers bekend en is er informatie over de start van het nieuwe seizoen toegevoegd.

Trainers/coaches
We gaan komend seizoen met 4 jeugdteams de competitie in. Voor alle teams zijn trainers/coaches gevonden die de teams komend seizoen gaan begeleiden en de TC is blij met enthousiasme en de welwillendheid van alle trainers/coaches.

Hetzelfde geldt voor de seniorenteams. We gaan met 3 seniorenteams de competitie in en alle teams zijn voorzien van een trainer/coach.

Start nieuw seizoen
Voor alle teams geldt dat het nieuwe seizoen zal starten in de week van maandag 22 augustus en woensdag 24 augustus. Hiermee hebben alle teams minimaal 3 weken de tijd om te trainen voordat de competitie zal starten in het weekend van 10 en 11 september. Het precieze schema met de trainingstijden in het nieuwe seizoen volgt in de komende weken.

Voor de selectie (S1/S2) geldt dat er medio augustus gestart zal worden met trainen. In overleg met de trainers van de selectie zal er een schema met selectietrainingen worden opgesteld. Naar aanleiding van deze trainingen wordt door de trainers van de selectie een beslissing gemaakt over wie het komende seizoen in S1 en S2 zullen starten. Het precieze overzicht van de selectietrainingen met daarin de startdatum volgt in de komende weken.

Met vriendelijke groet,

De TC

Indeling

Selectie (S1/S2)
Trainer/coach S1: Rick
Trainer/coach S2: Manny

Hélène
Ilse
Daniëlle
Jade
Birgit
Rianne K.
Mariëlle
Elise
Tethy

Jeremi
Koen
Jeroen
Jordi
Christiaan
Tim B.
Sander
Wouter
Harm
Maurice
Sem
Ingmar
Michel

S3
Trainer/coach S3: Birgit
Maaike
Rianne S.
Masja
Agnes
Susan
Franklin
Patrick
Martijn
Bram
Kees

A1
Trainer /coach A1: Koen
Nathanja
Anouk
Mia
July
Elyanne
Stijn
Luka
Simon

C1
Trainer/coach C1: Stijn, Masja, July
Merel
Fay
Isabel
Bregje
Kirsten
Isabeau
Luna
Naomi
Sem
Sven

D1
Trainer/coach D1: Wouter, Ingmar, Anouk
Esmée
Fenna
Marit
Olivia
Quirine
Lize
Levi
Quinten
Guus D.
Guus N.
Tygo

E1
Trainer/coach: Elise, Luka
Loïs
Lizzy
Sofie
Lara
Gijs