De feestmaand december is begonnen! Heb jij vrijdagavond 16 december al vrijgehouden in je agenda? Het Eemvogel-kerstdiner wil je niet missen. In dit bericht lees je alles over het kerstdiner en kun je je aanmelden!

Eten

Ook dit jaar organiseren we het kerstdiner volgens Amerikaans principe: iedereen neemt zelf een gerecht mee en daar maken we een heerlijk buffet van. Nadat alle aanmeldingen binnen zijn, wordt bekend gemaakt wie een voor-, hoofd- of nagerecht mag maken en meenemen. We zijn benieuwd welke heerlijke dingen er dit jaar bij het buffet staan. Vergeet niet je eigen bord, bestek en beker mee te nemen. 

Tijden

We dineren in twee groepen.

Van 17.30 tot 18.45 uur is het kerstdiner voor de jongere jeugd; de E1, D1 en de C1. De trainers/coaches van deze teams zijn uiteraard welkom om ook met deze groep te dineren.

Vanaf 19.00 uur verwelkomen wij graag de A1 en alle senioren in onze warme en sfeervolle kantine voor een gezellig diner.

Dresscode

Kom je in een feestelijke outfit?

Aanmelden

Je kunt je voor het kerstdiner aanmelden via onderstaande link:

HIER AANMELDEN 

Zorg dat je op tijd bent met aanmelden! Aanmelden kan tot en met woensdag 7 december. Daarna verdelen we de voor-, hoofd- en nagerechten onder de aanmelders en zetten we de verdeling hetzelfde weekend nog op de website. Er zullen uiteraard ook vegetarische gerechten gemaakt worden.