Halverwege maart was het dan eindelijk zover. Een heuse filmavond met films op een groot scherm, geweldig geluid en vooral veel gezelligheid. Lees verder voor een sfeerverslag van deze zeer geslaagde avond!

Verschillende mensen hebben we gevraagd om een stukje tekst te schrijven over hij zij de filmavond hebben beleefd. Hieronder een overzicht van de reacties.

Vanuit de jeugd:
De film avond was heel leuk:
We gingen eerst de film kijken dat was best leuk en met lekker veel popcorn en limonade en water.
Daarna gingen we patat eten met de kwalificatie van de formule 1 op de achtergrond. Zo heb ik ook nog even naar Max kunnen kijken. Het was heel gezellig mag wel vaker gebeuren zo’n film avond

Vanuit S1:

Met een geweldige opkomst van 41 leden zijn we gestart met de kinderfilm Minions. Daarna gezellig samen patatjes gegeten en de kwalificatie van Max bekeken. Daarna de film voor senioren en die zijn uiteindelijk tot de kleine uurtjes gezelligheid samen gaan houden.

Vanuit S2:

Zaterdagavond, half 7. De kantine is vol. Spelers uit de E, D en C hebben net een film van de Minions gekeken en lopen hongerig rond. Spelers van de A, 3, 2 en 1 hebben eerder die middag een wedstrijd gespeeld en komen hongerig aan. Het is gezellig druk, en de patat komt er al aan. Soepel wordt alles uitgedeeld en met een groep van 40 genieten we van de patat, snacks en gezelligheid. Nadat de jeugdleden naar huis zijn gegaan, begint de film voor de senioren en junioren. Top Gun: Maverick. Actie, snelheid, een hoop stunts en een simpel, goed passend plot. Een heerlijke film voor een zaterdagavond, met een geweldige surround sound in de kantine. Gevolgd door nog meer gezelligheid, tafelvoetbal en darts. Een geslaagde avond.

Vanuit S3:

Op 18 maart hadden we een filmavond in de kantine. ’s Middags de junioren, ’s avonds de senioren, met tussendoor gezamenlijk een patatje eten. Het was gezellig om met de hele vereniging bij elkaar te zijn. En ik had niet verwacht dat ik de uitgekozen film zo leuk zou vinden. De bioscoopervaring door het grote doek en het goede geluid maakte het geheel nog beter. Ik heb genoten. Ook van de afterp(d)arty.
Birgit en Martijn: bedankt voor de organisatie!

Vanuit de organisatie:

We kijken terug op een gezellige middag en avond. We willen Ingmar en Rianne nog graag bedanken voor het helpen met de jeugd. Zien we jullie snel weer bij de volgende activiteit?

Groetjes,

Birgit en Martijn