Na het grote succes van vorig jaar is het op zaterdag 1 juli eindelijk weer zover! Het jaarlijkse sportieve Eemvogel Familiedagtoernooi! Lees verder voor alle informatie.

Als afsluiting van het seizoen organiseren wij zaterdag 1 juli een groots korfbaltoernooi op ons eigen Eemvogelveld. Dit toernooi is niet alleen voor leden, maar juist ook voor familie en vrienden! Je kunt dus geheel je eigen team samen stellen. Dit kan een maxi-maxi team (waarbij iedereen op een hoge korf speelt) of een mini-maxi team (waarbij een vak met een lage korf en een vak met een hoge korf speelt) zijn. De lage korven zijn voor kinderen t/m de B.

Eerder is al bekend geworden dat er per team maximaal 4 (oud-)korfballers mee mogen doen. Trommel dus vooral ook je vrienden en familie op en maak een team! Voor de mini-maxi poule hebben we minimaal 3 teams nodig om dit door te laten gaan. Vergeet geen leuke teamnaam te verzinnen en geef alvast aan in welke kleur jullie komen. De inschrijvingen zijn nu geopend via onderstaande link:

INSCHRIJFFORMULIER

De inloop van het toernooi is om 11.30 zodat we om 12.00 met de eerste wedstrijden kunnen beginnen. De finale is om 16.15.

Als afsluiting van het toernooi is er dit jaar voor het eten iets nieuws bedacht. Vanaf 17.00 staat er een foodtruck op het terrein waar je eten kunt halen en waar het eten ook nog eens voor je wordt klaargemaakt. Kinderen t/m 12 jaar betalen hiervoor €12.00 en iedereen vanaf 13 jaar betaalt €16.00. Vergeet niet om bij de aanmelding van je team dan ook aan te geven wie er uit jouw team allemaal aanwezig zijn bij het eten.

Wij kijken ontzettend uit naar deze gezellige dag en hopen op veel aanmeldingen!

Groetjes,
De AC