korf_bal_gras

Vanaf woensdag 26 maart laten wij via Kies Je Sport weer een aantal kinderen kennismaken met korfbal. De aanmeldingen zijn binnen. Kom jij ook proeftrainen?

Korfbal is een zeer veelzijdige sport. Je moet goed kunnen aanvallen, maar ook goed kunnen verdedigen en je moet zowel technisch als tactisch zijn. Daarnaast moet je snelheid, uithoudingsvermogen en kracht hebben. En je moet ook nog eens goed met een bal overweg kunnen!
Korfbal is een echte teamsport. Je moet goed samenwerken met je teamgenoten, want je mag alleen op de korf schieten als je vrij staat en niet verdedigd wordt.
Daarnaast is korfbal de enige teamsport ter wereld waarbij jongens en meisjes in één team samen spelen. Super gezellig! En we spelen van maart t/m oktober buiten op ons veld en in de koudere maanden lekker binnen in de zaal.
Kom jij kijken of het je lukt om de bal door de korf te gooien?

Kies Je Sport is op 26 maart, 2, 9 en 16 april. De training begint om 18.10 uur. Om 19.00 uur sluiten we de training gezamenlijk af met een glaasje limonade.

Aanmeldingen
De aanmeldingsperiode voor Kies Je Sport is inmiddels gesloten. Vanaf aanstaande woensdag mogen we Emma, Minke, Pien en Sebastiaan verwelkomen tijdens de trainingen.

Daarnaast verwachten we ook van de Schoolkorfbaldag een aantal enthousiaste korfballers. Onder andere Daisy, July, Lars en Zoë hebben zich al aangemeld om vier keer te komen proeftrainen.

We wensen jullie allemaal veel plezier bij de trainingen!

Wil jij ook kennismaken met korfbal? Je bent altijd welkom voor een proeftraining.