familiedag_2012

Zaterdag 28 juni is het zover: de Familiedag. Heb jij je al aangemeld? Je kunt je nu ook aanmelden voor de BBQ.

De dag zal volledig in het teken van korfbal staan. Wedstrijden spelen, andere teams aanmoedigen en misschien een wedstrijdje fluiten. Mooi weer is besteld, dus dat moet goed komen.

De wedstrijden beginnen ergens rond 13.00/14.00 uur (afhankelijk van het aantal aanmeldingen).

Mini-maxi en maxi-maxi
Iedereen kan meedoen. We hebben weer twee poules: mini-maxi en maxi-maxi. Een mini-maxi-team bestaat uit minstens 4 basisscholieren (2 jongens en 2 meisjes) en 4 oudere spelers (2 dames en 2 heren). Heb je 8 oudere spelers (4 dames en 4 heren) dan heb je een maxi-maxi-team en kom je in de maxi-maxi-poule. (Zie voor meer uitleg dit bericht.)

Geen volledig team?
Heb je geen volledig team, maar wil je wel meedoen aan de Familiedag? Meld je aan en wij zorgen dat je in een gezellig team wordt ingedeeld.

Aanmelden
Aanmelden voor deze gezellige dag kan tot 9 juni bij Agnes (agnes@eemvogels.nl). Meld je alleen of met een paar anderen (vrienden, familie, etc) aan of als mini-maxi of maxi-maxi-team (minimaal 8 spelers). Vermeld bij aanmelding altijd de namen en leeftijden van alle spelers. Als je een compleet team aanmeldt, zorg dan ook voor een teamnaam en een teamkleur.
Let op: aanmelden voor de BBQ verloopt via Marit en niet via Agnes!

BBQ
’s Avonds sluiten we de dag zoals gebruikelijk af met een BBQ. Voor deelname aan de BBQ is deelname aan het toernooi niet verplicht, dus alle supporters en fans zijn ook van harte welkom om te komen BBQ-en. De bijdrage bedraagt dit jaar €11,50 voor ouderen en €8,50 voor basisscholieren. Aanmelden voor de BBQ kan tot 9 juni bij Marit (marit@eemvogels.nl). Het geld kan (met vermelding van de namen) betaald worden op de Eemvogelrekening: rekeningnummer 55.35.18.062.

Oefenen
Op woensdag 25 juni is er de mogelijkheid om zelf op het veld te oefenen met je team. Van 18.30 tot 20.00 uur kan er gebruik gemaakt worden van de palen en ballen.