Supermarkt Boni organiseert dit jaar opnieuw de Boni Jeugdsponsoractie. En wij doen weer mee! Van 30 september t/m 17 november kun je onze vereniging steunen door boodschappen te doen bij de Boni.

Tijdens de actieperiode ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsormunt. Deze munten doneer je natuurlijk aan de leukste sportvereniging van Soest: KV De Eemvogels!

In totaal verdeelt Boni door heel Nederland €200.000! De afgelopen twee jaar hebben we €673,- en €569,- verdient met deze actie. Dat was mede te danken aan het enthousiasme van onze jeugdleden. Zij hebben zich enorm goed ingezet op de dagen dat wij bij de Boni mensen mochten helpen (bijvoorbeeld met het sjouwen van de boodschappen). Hierdoor hebben we heel veel extra munten verdiend.

Ook dit jaar zullen we weer met jeugdleden gaan helpen bij de Boni om extra munten in te zamelen. Dit jaar zal dat zijn op vrijdag 16 oktober van 17.00-21.00 uur en zaterdag 14 november van 10.00-17.00 uur. De jeugdteams horen vooraf via hun trainer/coach wanneer zij extra munten mogen inzamelen.

Zodra er meer bekend is over deze actie, laten we dat weten.