Het seizoen is weer van start en daarom zijn we weer op zoek naar ouders en Eemvogelleden die een bardienst willen draaien.

Ook dit seizoen willen we weer een beroep doen op ouders en leden (vanaf 16 jaar) om een keer op woensdagavond of een wedstrijdzaterdag een bardienst te draaien.

Ouders gezocht
We zijn juist op zoek naar ouders om deze nog meer te betrekken in de fantastische vrijetijdsbesteding van hun kinderen en omdat veel spelende leden al zo veel doen voor de club (denk aan fluiten en coachen; en dan spelen ze ook nog zelf). Kom je toch al kijken bij de wedstrijd van je kind? Schrijf je dan in om voor, tijdens of na deze wedstrijd een keer een bardienst te draaien samen met een collega-ouder.

Iedereen kan een bardienst draaien!
Heb je nog nooit achter de bar gestaan? Geen probleem. Er ligt een duidelijke handleiding voor je klaar en je kunt altijd bij ons terecht voor een nadere uitleg. Dus iedereen kan een bardienst draaien!

Wat moet ik dan doen?
Wat houd een bardienst draaien eigenlijk in? ’s Ochtends gaat het vooral om de verkoop van koffie en thee. Daarnaast moeten de korfballers (zowel de thuisteams als de gasten) voorzien worden van limonade (of thee voor de oudere teams) in de rust. En de scheidsrechters lusten ook wel een verfrissing in de rust.
’s Middags gaat de verkoop van koude en warme dranken door en verkopen we ook tosti’s en frituur. Ook nu moeten de spelers en scheidsrechters in de rust voorzien worden van limonade/thee.

Hoe kan ik me aanmelden?
Op het prikbord in de kantine hangt een rooster. Hierop kun je precies zien wanneer er nog plek is. Schrijf je ter plekke in door je naam op een vrije plek te noteren. Ben je niet in de kantine? Je kunt je ook per e-mail aanmelden: kantine@eemvogels.nl.

Woensdagavond
We zijn ook op zoek naar ‘barvogels’ voor de woensdagavond van 18.00-20.00 uur (t/m 21 oktober). Het gaat dan om de verkoop van koffie/thee aan de ouders die bij de trainingen kijken en limonade serveren aan de spelers na hun training. Wil je dat een keer doen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar kantine@eemvogels.nl.

Assortiment
Nu we de enige gebruiker van de kantine zijn, willen we ook het assortiment aanpassen. Heb je tips, suggesties of ideeën voor de bar en/of kantineverkoop laat het dan weten via kantine@eemvogels.nl.