Ook dit jaar doen wij natuurlijk weer mee met de Grote Clubactie. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel €2,40 per lot) naar onze clubkas! Lotenkopers maken kans op fantastische prijzen, met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000!

Het is financieel gezien een spannend jaar voor onze vereniging. De opbrengst van de Grote Clubactie kunnen we daarom goed gebruiken. Daarom vragen we alle Eemvogels om zoveel mogelijk loten te verkopen. Dat kan door langs de deuren te gaan, maar ook door simpelweg een link te delen met familie, vrienden en bekenden. Door een Grote Clubactielot van De Eemvogels te kopen, worden we echt gesteund, want maar liefst 80% van de opbrengst van het lot is direct voor onze vereniging! Doe jij ook mee?

Langs de deuren
Alle jeugdleden ontvangen op woensdag 16 september het Verkoopboekje. In het verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 20 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. De koper vult onder andere zijn rekeningnummer in op de intekenlijst en het bedrag voor de loten wordt dan eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper zijn gegevens heeft ingevuld, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje. Eén lot kost €3,- maar het zou natuurlijk super zijn als ze meer loten wil kopen!
Clubactie_728x90Online verkoop
We gaan dit jaar ook online loten verkopen. Je ontvangt van ons op je eigen e-mailadres of dat van je ouders een e-mail met hierin een link naar jouw persoonlijke online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een of meerdere loten voor onze club te kopen. Je kunt de link bijvoorbeeld doorsturen of op Facebook of Twitter plaatsen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Super makkelijk!

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Zij kunnen hiermee onze vereniging steunen, want 80% van de opbrengst van het lot is voor onze vereniging!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je begeleider of Jordi voor zaterdag 17 oktober. Hij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook voor de (beste) lotenverkopers zijn er mooie prijzen. Help onze vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. Daarnaast hebben we weer andere mooie prijzenpakketten voor al onze lotenverkopers. En via de Grote Clubactie zijn er ook geweldige prijzen voor de beste lotenverkopers te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPad! Ga hiervoor naar kids.clubactie.nl.

Veel plezier en succes!