We hebben binnen de vereniging veel helpende handen nodig. Maar, wat kunnen jullie? En wat vinden jullie leuk om te doen? En hoeveel tijd kunnen en willen jullie investeren in onze club? Vaak kennen wij – als vereniging – de antwoorden op deze vragen niet. Dat gaat nu veranderen. 

We gaan een inventarisatie houden bij alle ouders/verzorgers van Eemvogeljeugdleden. We willen jullie beter leren kennen en jullie meer bij de club betrekken. De kennis en vaardigheden die jullie bezitten vanuit jullie beroep of hobby’s kan een enorme meerwaarde hebben voor onze vereniging!

Agnes Kraaikamp (vrijwilligerscoördinator) en Mirjam van de Wetering (enthousiaste vrijwilliger en zelf moeder van twee Eemvogeljeugdleden), zullen jullie binnenkort benaderen om te achterhalen wat jullie in het dagelijks leven doen en wat je eventueel voor De Eemvogels zou kunnen en willen betekenen.

We kunnen alle helpende handen goed gebruiken binnen de vereniging. Zeker in dit spannende verenigingsjaar waarin we echt zullen moeten laten zien wat we waard zijn. Jouw hulp – of dat nu één keer per seizoen het scorebord in de zaal bedienen is of wekelijks de schoonmaak van de kantine – is daarbij meer dan welkom!

Welke vragen je kunt verwachten? Agnes en Mirjam willen je graag beter leren kennen. Als zij weten waar je goed in bent en – belangrijker nog – wat je graag wilt doen, dan kunnen zij kijken hoe jouw wensen en de vraag van de club, het beste samen kunnen komen. Ze zullen je daarom vragen naar je werkervaring, maar ook naar je hobby’s, diploma’s die je wellicht al bezit (denk bijvoorbeeld aan EHBO, BHV en Sociale Hygiëne) en wat je leuk vindt om te doen.

Ben je ouder/verzorger van een Eemvogeljeugdlid? Dan kun je er op rekenen dat Agnes of Mirjam je voor de herfstvakantie een keer aanschiet op het veld of je opbelt. Voel je niet direct verplicht om al je vrije uren in onze vereniging te stoppen, dat is niet wat we vragen (al mag het natuurlijk wel). Het is voor ons vooral van belang om te inventariseren welke kennis we ‘in huis’ hebben. En ja, iedere hulp – hoe klein of groot dan ook – wordt enorm gewaardeerd.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Agnes (vrijwilliger@eemvogels.nl).