Het recordaantal verkochte loten van vorig jaar is inmiddels verbroken, maar we mogen nog iets langer doorgaan met de online lotenverkoop. Deze is verlengd tot maandag 23 november 12.00. Maak van deze mogelijkheid gebruik door toch nog even de link door te sturen naar een kennis of een verre achterneef!

Op dit moment zijn bijna alle boekjes binnen. Voor de mensen die dit nog niet hebben gedaan. Lever deze uiterlijk woensdag 18 november in bij Jordi! Aan jullie de vraag om deze link nog met zoveel mogelijk mensen te delen. Je kunt natuurlijk ook je eigen persoonlijke link, die je als het goed is via de mail hebt ontvangen, met vrienden, familie en kennissen delen.

Prijzen gezocht
Naast de prijzen die de lotenverkopers via de Grote Clubactie kunnen verdienen, willen we zelf ook onze lotenverkopers in het zonnetje zetten. Naast de mooie spullen die we tot nu toe hebben verzameld, zijn we nog op zoek naar mensen die ons aan leuke prijzen kunnen helpen. Heb je zelf leuke prijzen die je graag beschikbaar wil stellen of ken je iemand met wie je ons in contact kunnen brengen? Neem dan even contact op met Arianne door een mail te sturen naar arianne.hekman@hotmail.com.