Van 27 tot en met 30 december 2015 vindt in het Topsportcentrum Rotterdam de jaarlijkse Korfbal Challenge plaats. We willen op woensdag 30 december afreizen naar Rotterdam voor de finale. Ga jij ook mee?

Tijdens de Korfbal Challenge kun je zes verschillende teams in actie zien: KZ/Hiltex, Young Golden Tulips, World Team, Golden Tulips, PKC/SWKGroep en TOP/Quoratio.

Ga jij ook mee naar Rotterdam op woensdag 30 december?

Programma
16.40 uur: vertrek uit Soest
18.30 uur: 3e/4e plaats
20.30 uur: finale
22.00 uur: terug naar Soest

Wie gaan er mee?
Alle Eemvogelleden, maar ook ouders, broertjes en zusjes, vrienden en vriendinnen zijn welkom om mee te gaan. Als er voldoende animo is, dan zullen we kijken of we een bus kunnen huren. Anders hopen we dat er onder de enthousiastelingen voldoende chauffeurs zijn.

Hoe laat?
We vertrekken om 16.40 uur vanaf Sportboulevard De Engh en verwachten rond 23.00 uur weer terug te zijn in Soest. Het is gelukkig kerstvakantie, dus ook voor de jongere kinderen mag het dan misschien wat later worden.

Kosten
De kosten bedragen 18 euro voor iedereen t/m 15 jaar, en 22 euro voor iedereen van 16+. Dit is inclusief de kosten voor vervoer. Zoals je ziet ben je de hele avond onder de pannen, dus zorg zelf voor wat te eten/drinken of neem geld mee zodat je daar iets kunt kopen.

Aanmelden
Wil je mee naar de Korfbal Challenge? Meld je dan aan bij de activiteitencommissieAanmelden kan tot en met zaterdag 28 november. Ben jij er ook bij?