We zijn weer gestart op het veld. De trainingen zijn alweer begonnen en ook de competitie staat op het punt om te beginnen. Dat betekent ook dat de kantine weer open is. We zijn daarom weer op zoek naar barvogels!

Ook nu willen we weer een beroep doen op ouders en leden om een keer een bardienst te draaien. We zijn juist op zoek naar ouders om deze nog meer te betrekken in de fantastische vrijetijdsbesteding van hun kinderen en omdat veel spelende leden al zo veel doen voor de club (denk aan fluiten, coachen en zelf spelen natuurlijk). Dus als je toch naar je kind komt kijken of al aanwezig bent op het veld schrijf je dan in om een keer bardienst te draaien. Natuurlijk sta je nooit alleen, maar altijd samen met een collega-ouder of andere Eemvogel. Ook als je nog nooit achter de bar hebt gestaan, dan is dat geen probleem. Wanneer je aangeeft dat je graag een nadere uitleg wilt hebben over de werkzaamheden dan wordt dat uiteraard geregeld. Ben je graag betrokken bij de vereniging en vind je gezelligheid belangrijk? Schrijf je dan nu in!

Wat houdt een bardienst draaien in?

  • ’s Ochtends: vooral koffie en thee schenken en in de rust van de wedstrijden limonade klaarzetten voor de spelers.
  • ’s Middags: koude en warme dranken verkopen en tosti’s en frituur. En ook weer tijdens de wedstrijden thee/limonade klaarzetten.

Dus iedereen kan kantinedienst draaien! Kijk op het rooster dat in de kantine hangt en schrijf je snel in. Je kunt ook mailen naar kantine@eemvogels.nl.

Ook willen we op woensdagavond open zijn tussen 18:00 en19:30 om voor koffie en thee te zorgen voor de wachtende ouders. Wil je dat een keer doen? Meld je snel aan: kantine@eemvogels.nl.

Heb je tips, suggesties of ideeën voor de bar en/of kantineverkoop laat het dan weten via kantine@eemvogels.nl.