Onze Eemvogelkantine krijgt steeds meer kleur en wordt steeds meer een echt Eemvogelthuis.

Sinds afgelopen zomer zijn wij de enige vereniging die gebruikmaakt van Sportcomplex De Blaek. De gemeente heeft recent gezorgd dat de voormalig handbalvelden voorzien zijn van de juiste belijning en grondpotten voor korfbal. Binnenkort verwachten we bij de thuiswedstrijden ook gebruik te kunnen maken van nieuwe dug-outs. Hier is de gemeente nog druk mee bezig.

Ook in de kantine is er al veel veranderd. Voor de start van het seizoen is er al flink gepoetst en geklust in de kantine. Dat leverde een schone kantine op met nieuwe tafels en een handig tassenrek. De tafeltennistafel kon niet voorkomen dat het wat kaal bleef ogen, maar daar is daarna snel verandering in gekomen door het ophangen van de grote Eemvogelvlag. Dat gaf direct de juiste kleur in onze kantine.

De afgelopen weken is er ook veel gebeurd. Zo is de barindeling aangepast en voorzien van een nieuw keukenblad en gootsteen. Het tassenrek is voorzien van extra latten, zodat ook de kleinere tassen er goed op blijven staan. Er is een kapstok opgehangen in de gang. De oude beeldbuis is vervangen door een mooie flatscreen waarop binnenkort ook nieuws en uitslagen zullen worden getoond. De ruimte achter de schuifwand is nu zo ingedeeld dat teams daar in alle rust kunnen overleggen. De kantine is huiselijker gemaakt met een bank. En sinds deze week hangen er ook mooie rode lampen aan het plafond.

eemvogelkantine_lampen

Maar dat is niet alles! Binnenkort staat er nog veel meer op de planning. We lichten alvast een tipje van de sluier op:

  • schilderen van de binnenzijde van de deuren in de kantine
  • het ophangen van korfbalelementen en attributen
  • het creëren van een ere-galerij van Eemvogelshirts
  • het inrichten van een kinderspeelhoek
  • verder blijven we zoeken naar geschikte raambekleding

De bovengenoemde zaken zullen op korte termijn plaatsvinden om onze Eemvogelkantine nog meer een Eemvogelthuis te laten zijn.