De etentjes in de Eemvogelkantine zijn altijd geslaagd. Wil jij bepalen wat er dit seizoen op het menu staat? We zoeken iemand die de menuutjes bedenkt en coördineert.

Wat komt er allemaal bij kijken?

  • je maakt een jaarplanning voor de menuutjes. Hierbij houd je rekening met het wedstrijdprogramma en andere Eemvogelactiviteiten (eventueel afstemmen met de activiteitencommissie om activiteiten te combineren).
  • je bepaalt wat er wanneer op het menu staat.
  • je coördineert de inkoop, de reclame (in afstemming met de communicatiecommissie), de inschrijving (via intekenlijsten, mail en/of de website), de koks (die veelal thuis koken), het barpersoneel, de aankleding vooraf en het opruimen/schoonmaak achteraf.

Je hoeft de taken niet allemaal zelf uit te voeren, maar jij bent wel degene die ervoor zorgt dat alles op tijd gedaan wordt.

Het bedenken en coördineren van de Eemvogelmenuutjes kan als een ‘losse klus’ binnen de kantinecommissie. Voor deze taak hoef je geen actief onderdeel te zijn van de commissie. Je hoeft ook geen (spelend) lid van De Eemvogels te zijn.

Wil jij dit seizoen de Eemvogelmenuutjes bedenken? Neem dan contact op met Mirjam (aanvoerder KC): aanvoerder.kantine@eemvogels.nl of 06-30673344.

Deze vacature valt onder de verantwoordelijkheid van de kantinecommissie (KC). De KC is verantwoordelijk voor de kantine. De commissie regelt dat er vrijwilligers zijn die de bar bemensen zodat je na afloop van de training en in de rust van de wedstrijd wat te drinken krijgt, en je lekkere versnaperingen kunt kopen.


Bekijk alle vacatures binnen De Eemvogels op www.eemvogels.nl/vacatures.