Op vrijdag 5 januari 2018 proosten wij graag met jullie op het nieuwe jaar. Op deze vrijdag zijn jullie vanaf 20.00 uur van harte welkom om het glas te heffen op een gezond en succesvol korfbaljaar.

Het einde van 2017 en daarmee ook de jaarwisseling komen in zicht! Op vrijdag 5 januari proosten we op het nieuwe jaar. Onder het genot van een hapje en een drankje is het mogelijk om gezellig bij te praten.

Zowel spelende leden, niet-spelende leden, ouders van leden, sponsoren, donateurs, Eemvogelbeschermers en iedereen die zich verder betrokken voelt bij De Eemvogels is hierbij uitgenodigd. Iedereen is welkom!

We rekenen op een volle kantine. Om een beeld te krijgen van de opkomst en te zorgen dat we voldoende inkopen in huis hebben, stellen we een aanmelding op prijs. Ben jij er op vrijdag 5 januari bij om te proosten op 2018? Stuur dan een mailtje naar activiteiten@eemvogels.nl of een WhatsAppje naar Jeremi (06-25197510). Geef het ook even door als je iemand meeneemt. Heb je je aangemeld, dan ontvang je bij binnenkomst twee consumptiemunten.

We zien je graag bij de nieuwjaarsborrel op vrijdag 5 januari vanaf 20.00 uur in de Eemvogelkantine. Kun je maar niet genoeg krijgen van die overheerlijke oliebollen, dan kun je daar tijdens de nieuwjaarsborrel ook nog van genieten. Heb je genoeg oliebollen gezien? Dan zijn er gelukkig ook andere hapjes.