Sinds het najaar 2017 is in de kantine van De Eemvogels ook de kinderopvang van Bink gevestigd. Op vrijdag 6 april wordt dit feestelijk gevierd. Je bent van harte uitgenodigd!

Drie middagen per week verzorgt Bink naschoolse opvang in onze korfbalkantine. Een samenwerking waar beide partijen profijt van hebben. Nu alles loopt en het mooie weer er weer aankomt, is er genoeg reden om de samenwerking te vieren met een officiële opening van de Sportvilla. Op vrijdag 6 april is het zover. Wethouder Jannelies van Berkel zal rond 17.00 uur de officiële handeling verrichten.

Deze officiële daad zal omlijst worden met tal van activiteiten. Natuurlijk nadrukkelijk gericht op kinderen, maar ook de volwassenen kunnen volop aan hun trekken komen. Voor De Eemvogels een uitgelezen kans zich te presenteren. Daarom zal de komende weken de inzet van leden noodzakelijk zijn. Word je benaderd voor hulp dan rekenen we op je spontane medewerking.

Los daarvan word je van harte uitgenodigd om vrijdagmiddag 6 april op de Henriëtte Blaekweg aanwezig te zijn om met elkaar de samenwerking te vieren. Binnenkort volgt informatie over het programma.

Foto: Bink