In de de laatste (uit)wedstrijd van dit seizoen trad De Eemvogels aan tegen Regio ’72 uit Vaassen. Deze tegenstander was met een punt zeker van de tweede plaats en had dus nog iets om voor te spelen. De Eemvogels kon vrijuit spelen en dit resulteerde in een goede start en een 0-2 voorsprong. Uiteindelijk bleek Regio een maatje te groot. Bij rust stond het 17-7 maar in een goede tweede helft kwam De Eemvogels tot op 5 punten en hield de ploeg het verdedigend goed dicht. Het slot was voor Regio dat de eindstand op 22-13 bepaalde.

In wederom een andere samenstelling dan de vorige wedstrijd begonnen de Soesters goed. Ilse van Barneveld en Jordi Mast scoorden en dit gaf hoop tegen een vooraf hoog ingeschatte tegenstander. Toen Regio eenmaal op gang kwam was er geen houden meer aan. De thuisploeg vond zeven keer op rij de korf en had daar niet heel veel pogingen voor nodig. Tim Luijk deed wat terug voor de Soesters voordat Regio vijfmaal op rij raak wist te schieten. Een goede fase van De Eemvogels resulteerde in treffers van Henk Luijk, Hélène van den Heuvel en Tim Luijk. Voor rust wist Tim Luijk zijn derde treffer te maken. Ondertussen bleef de ploeg uit Vaassen meescoren. Ruststand 17-7.

Na rust kwamen de licht geblesseerde Jeremi Mast en Susan Verbeij nog in de ploeg bij De Eemvogels. In tegenstelling tot de eerste helft wist het team de verdediging goed neer te zetten. Regio scoorde niet meer en De Eemvogels kwam steeds dichterbij met goed aanvalsspel. Ilse van Barneveld, Jordi Mast en Henk Luijk maakten hun tweede van de middag en Tim Luijk zijn vijfde treffer. De jarige Daniëlle Ras wist met een afstandsschot de dertiende Soesterse treffer te maken. Het einde van de wedstrijd was voor Regio dat nog viermaal scoorde en de eindstand op 22-13 bepaalde.

Voor De Eemvogels start het nieuwe seizoen medio augustus.

Doelpuntenmakers: Tim Luijk 5x, Ilse van Barneveld 2x, Henk Luijk 2x, Jordi Mast 2x, Hélène van den Heuvel 1x, Daniëlle Ras 1x