Op zondag 26 augustus staan we weer met onze korfbalpalen op de Gildefeesten. Help jij mee om de bezoekers enthousiast te maken voor onze sport?

Onze korfbalpalen zijn niet te missen op het Gildeterrein. Ook dit jaar zijn we weer present tijdens het KidsEvent op zondag 26 augustus. We zijn nog op zoek naar enthousiaste korfballers en/of ouders om te helpen.

Helpende handen gezocht

  • enthousiaste Eemvogelleden en/of ouders die het leuk vinden om op het Gildeterrein te helpen. Hierbij moet je denken aan het enthousiasmeren van kinderen (en ouders), het beantwoorden van vragen en eventueel wat uitleg geven over de vereniging.
  • vervoer van de materialen van en naar het Gildeterrein. We zoeken iemand (met auto) die wil helpen om de materialen van het Eemvogelveld naar het Gildeterrein te brengen en iemand (met auto) die de materialen weer terug wil brengen.

Help jij mee?
Lijkt het jou leuk om zondag 26 augustus van 12.00 tot 16.00 uur een handje te helpen? Stuur dan een mailtje naar activiteiten@eemvogels.nl en geef aan waarmee je zou willen helpen. Ook als je maar een paar uurtjes kan of wil helpen, dan is jouw hulp nog steeds van harte welkom! Geef dit dan ook even in het mailtje aan.

Alvast bedankt en hopelijk tot op de Gildefeesten!