Tijdens de Nationale Sportweek kunnen alle Soesters op vrijdag 28 september kennismaken met de sporten die in Soest worden aangeboden. Ook wij promoten wij onze sport en vereniging tijdens dit event. Help jij mee?

Van 15 t/m 29 september is de Nationale Sportweek. In heel Nederland wordt er extra aandacht besteed aan sport en bewegen, en specifiek aan de sportaanbieders die het sport en bewegen mogelijk maken. Ook in de gemeente Soest zijn er vele sportaanbieders die samen een fantastisch en veelzijdig aanbod realiseren. Toch blijkt dat het georganiseerd sporten in verenigingsverband langzaam terugloopt, ook in de gemeente Soest. De Nationale Sportweek is daardoor een uitgelezen moment om op een leuke en laagdrempelige manier het sporten en bewegen bij de inwoners van de gemeente Soest onder de aandacht te brengen.

Hierbij gaan wij onze eigen mooie sportvereniging uiteraard ook promoten! Op 28 september, van 16.00 tot 20.00 uur, zullen wij met een kraam onszelf promoten bij het publiek dat een kijkje komt nemen. Dit zal gebeuren in Sportboulevard De Engh. Lijkt het je leuk om onze sport en vereniging te vertegenwoordigen? Stuur dan een mailtje naar activiteiten@eemvogels.nl en geef aan waarmee je zou willen helpen.