In en tegen Doorn lag er voor De Eemvogels de kans om de goede resultaten van de voorgaande weken een vervolg te geven. In een gelijkopgaande eerste helft werden aan Soesterse kant te veel opgelegde kansen gemist om een gat te slaan. In de tweede helft slaagde Doorn er met afstandsschoten wel in om een gat te slaan en dit te behouden. Eindstand 21-17.

In de eerste helft werden de doelpunten door beide teams afgewisseld. Aan Soesterse kant scoorden Ilse van Barneveld, Hélène van den Heuvel en alle heren. Bij een tussenstand van 8-8 wist KCD vlak voor rust de ruststand op 9-8 te bepalen. Het team slaagde er niet in de steun en rebound bij KCD te ontregelen waardoor het verdedigend achter de feiten aan liep.

Ook in de tweede helft bleef dit het geval. KCD kon voortdurend lange aanvallen opzetten en deze ook afronden. De inzet bij De Eemvogels bleef onverminderd hoog maar dit bleek onvoldoende om aanspraak te maken op een goed resultaat. Daarbij had het team de pech dat beslissingen vrijwel altijd in het voordeel van de thuisploeg uitvielen. Tien minuten voor tijd maakte Sander de Jongh verdienstelijk zijn debuut. Eindstand 21-17.

Na deze onnodige nederlaag speelt het team pas over drie weken de volgende wedstrijd. In Soest is dan Hemur Enghe de tegenstander.

Doelpuntenmakers: Jordi Mast 6x, Koen van Barneveld 3x, Henk Luijk 3x, Jeremi Mast 2x, Daniëlle Ras 1x, Ilse van Barneveld 1x, Hélène van den Heuvel 1x