We zijn alweer bezig met het tweede veldseizoen. Als afsluiting hoort daarbij natuurlijk het familietoernooi! Deze vindt plaats op zaterdag 22 juni. Ben jij ook met je team van de partij? Naast het altijd gezellige toernooi en de lekkere barbecue sluiten we het veldseizoen dit jaar af met een feest tot in de late uurtjes!

Dit jaar gaan we er op zaterdag 22 juni met zijn allen weer een mooie dag van maken. De tijden horen jullie snel. Reken in ieder geval op de hele middag korfbalplezier met als afsluiting natuurlijk gezellig barbecueën en een feest!

Mini-maxi en maxi-maxi teams
Een mini-maxi team bestaat uit minstens 4 basisscholieren (2 jongens en 2 meisjes) en 4 oudere spelers (2 dames en 2 heren). Bij een mini-maxi team spelen in het ene vak de kinderen en in het andere vak de ouderen.
Met zoveel nieuwe, jonge jeugdleden hopen we op veel mini-maxi-teams. Je mag familie maar ook vriendjes vragen om mee te doen. Misschien willen de ouders van de jeugdleden een keer meedoen in plaats van aanmoedigen aan de lijn? Bij de mini’s mag een meisje ook als jongen spelen of andersom.

Heb je 8 oudere spelers (4 dames en 4 heren, vanaf de middelbare school leeftijd) dan heb je een maxi-maxi-team en kom je in de maxi-maxi-poule. Ook hier geldt natuurlijk dat je familie en vrienden mee mag nemen. Graag zelfs!

Naast de wedstrijden zullen we voor de jongste jeugd, de Kangoeroes en de broertjes en zusjes spelletjes organiseren op het grasveld.

Aanmelden
Je kunt je tot en met woensdag 30 mei aanmelden voor het Familietoernooi en/of de barbecue en/of het feest door een mail te sturen naar activiteiten@eemvogels.nl. Wil je duidelijk aangeven wie er in het team zitten, wie er mee eten en wie er op het feest komt? De kosten voor het toernooi zijn 10 euro per team. De kosten voor de barbecue laten we nog weten.

Net als vorig jaar dient elk team te beschikken over een aanvoerder. De aanvoerder regelt de aanmelding voor het hele team. Dat maakt het voor je team én voor ons makkelijker. We zijn benieuwd naar de creatieve teamnamen van dit jaar. En vergeet niet om ook je teamkleur door te geven.

Heb je geen team? Geen probleem. Natuurlijk hoef je je niet met een team aan te melden, maar kan dit ook solo of met een paar mensen samen. Van alle losse aanmeldingen worden leuke teams gevormd.