De Eemvogels wordt niet alleen professioneler als het om korfballen gaat, maar we gaan er ook professioneler uitzien. Dankzij de samenwerking met Personal Fitness krijgt elke trainer en coach een fraaie trui. Zo zijn onze trainers en coaches nog duidelijker herkenbaar langs de lijn.

Deze ontwikkeling wordt mogelijk gemaakt door sponsoring van Personal Fitness Soest. Bij Personal Fitness Soest zorgt je eigen personal trainer voor de motivatie die jij nodig hebt om net dat stapje extra te zetten en op een gezonde manier jouw einddoel te behalen. We zijn blij met de samenwerking met deze sportieve organisatie. Dankzij de professionele uitstraling van onze trainers en coaches kunnen wij onze leden ook motiveren om net dat stapje extra te zetten.

Volledig in het nieuw
Niet alleen buiten de lijnen zien we nieuwe outfits. Ook binnen de lijnen verschijnen we komend seizoen volledig in het nieuw. Met de ingang van dit korfbalseizoen spelen we onze wedstrijden in een nieuw wedstrijdtenue. De Eemvogels 1 en 2 spelen dan met het logo van de nieuwe hoofdsponsor autoverhuur De Birkt op de borst. De A-jeugd blijft gesponsord door Bowling Overhees en de D-jeugd door Bres advocaten. Op de wedstrijdkleding van senioren 3 en de A-, B-, C- en E-jeugd is nog ruimte voor een sponsorlogo. Interesse? Mail naar sponsorcommissie@eemvogels.nl.