Team S2 2019-2020

Het was niet de bedoeling maar de ploeg van MIA kwam met twee doelpunten voor. In de rust was de stand in het voordeel van de Soesters (5-4). De eindstand werd 11-7. Dit zijn de eerste wedstrijdpunten in de zaalcompetitie en zeker niet de laatste. Het vertoonde spel, zeker in de tweede helft, liet zien dat dit team aspiraties heeft.

Voorafgaande aan dit duel werd afgesproken dat het vandaag niet alleen de uitdrukkelijke
bedoeling was om te winnen, Er moesten ook veel doelpunten gemaakt worden. De 2-0 achterstand in de openingsfase was dan ook een onaangename verrassing. De ploeg ging hier echter volwassen mee om en knokte zich terug. De openingstreffer van de zijde van De Eemvogels kwam van Jesse. Mia gaf antwoord (1-3) en toen vond Marielle het genoeg (3-3). MIA kwam nog één keer voor (3-4) en toen was het klaar. Jesse maakte gelijk en Sander zorgde voor de voorsprong bij de rust (5-4).

Na de rust scoorde Marielle en met Danielle en Jesse zorgden zij voor een goede begin van de hervatting (8-4). Hiermee werd de afstand duidelijk. Na een punt voor MIA (8-5) zorgde Sander voor 9-5 en ook deed Nils een duit in het zakje. Uiteindelijk sloot Sander het scoreverloop af en stond de stand op 11-7.

De bedoeling om veel doelpunten te maken bleef helaas wat achter. Gewonnen werd er wel, overtuigend zelfs. Dat geeft moed voor de aankomende wedstrijd tegen Odik.