Olympisch vuur

Het is bijna zo ver. Van 12 tot en met 14 juli gaan de jeugdleden op kamp. Zorg dat je met koeienletters dit weekend in je agenda noteert.

Over een kleine twee maanden gaan de jeugdleden op kamp. Dit keer is het thema super Mario. Zorg jij ervoor dat je met jouw groepje in het hoogste level komt? Wil je andere groepjes dwarsbomen met banaantjes of bliksemschichten? Dan ben jij er al helemaal klaar voor.

Het kamp is voor alle jeugdleden, dus voor de A-leden tot en met de Kangoeroes. Dit jaar gaan wij weer op kamp in de omgeving van Epe. We verzamelen vrijdagmiddag 12 juli om 16.30 uur bij de kantine en om 17.00 uur vertrekken we met de auto richting Epe. Zondagmiddag 14 juli zijn we rond 15.00 uur weer terug op ons eigen veld en nemen wij afscheid van elkaar. Het kamp is dan rond 16.00 uur officieel ten einde.

De Kangoeroes zijn op zaterdag van 10.00 uur tot ongeveer 20.00-20.30 uur (of een gedeelte daarvan) van harte welkom bij het kamp. Voor de F-jeugd geldt dat zij zelf mogen bepalen of zij het hele kamp, een nachtje of dat zij net als de Kangoeroes alleen de zaterdag aanwezig zijn.

Aanmelden

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het kamp door het aanmeldformulier in te vullen. Aanmelden kan tot en met woensdag 12 juni. Om bij de kamplocatie te kunnen komen hebben we enkele ouder(s)/verzorger(s) nodig die bereid zijn om te rijden. In het aanmeldformulier kan je aangeven of je ouder(s)/verzorger(s) willen brengen en/of halen. Ook hebben wij een paar ouder(s)/verzorger(s) nodig die een heerlijke maaltijd willen maken voor de vrijdagavond. Ook dit kan worden aangeven in het aanmeldformulier.

Kosten

De kosten voor het kamp bedragen €55,00 per persoon. Voor de F-jeugd die één nachtje mee gaan zijn de kosten €35,00. Voor de Kangoeroes en F-jeugd die alleen zaterdag aanwezig zijn, geldt een bijdrage van €15,00.

Na aanmelding verzoeken we jullie het bedrag uiterlijk twee weken voor de start van het kamp over te maken naar de bankrekening van De Eemvogels (NL97ABNA0553518062) o.v.v. Jeugdkamp 2019 + naam.

Vragen

Heb je vragen over het kamp? Mail dan naar kamp@eemvogels.nl of schiet ons even aan bij een training of wedstrijd.

Elisa, Hélène, Sara en Tessa

De kamporganisatie