familiedag

wanneer? zaterdag 16 juni
hoe laat? 12.00-21.00 uur
waar? Eemvogelveld (Henriëtte Blaekweg, Soest)


De Familiedag vindt plaats op zaterdag 16 juni op ons veld. Eerst een aantal gezellige korfbalwedstrijdjes spelen en daarna afsluiten met een heerlijke BBQ.

De planning voor de dag: jullie zijn vanaf 12.00 uur welkom op het veld om een plekje uit te zoeken. Om 12.30 uur starten de eerste wedstrijden. Rond 16.30 uur zal de laatste wedstrijd worden gespeeld. Om 17.30 uur gaan we barbecueën.

Hoe zit het ook alweer met die teams?
Een mini-maxi-team bestaat uit minstens 4 basisscholieren (2 jongens en 2 meisjes) en 4 oudere spelers (2 dames en 2 heren). Heb je 8 oudere spelers (4 dames en 4 heren) dan heb je een maxi-maxi-team en kom je in de maxi-maxi-poule.

Aanvoerder, teamnaam en teamkleur
Net als vorig jaar zien we graag per team een ‘aanvoerder’. De aanvoerder regelt de aanmelding voor het hele team. Voor zowel het toernooi als de BBQ. Dat maakt het voor je team én voor ons makkelijker. We zijn benieuwd naar de creatieve teamnamen van dit jaar. En vergeet niet om ook je teamkleur door te geven.

De aanvoerders krijgen bij aankomst een enveloppe met daarin het wedstrijdprogramma, de spelregels, huisregels, scheidsrechtersbriefje, barschema en de barbecuecoupons.

Solo
Heb je geen team? Geen probleem. Natuurlijk hoef je je niet met een team aan te melden, maar kan dit ook solo. Van alle losse aanmeldingen worden leuke teams gevormd. Meld je je solo aan voor de Familiedag en wil je ook blijven BBQ’en? Geef dit dan zelf door; mail naar activiteiten@eemvogels.nl.

Nog even oefenen
Woensdag 13 juni is er van 19.00 tot 21.00 uur gelegenheid om samen met je teamgenoten te trainen op het veld.

BBQ
We sluiten de dag af met een heerlijke BBQ. Aanmeldingen voor de barbecue lopen via de aanvoerders van de teams. Heb je je solo aangemeld voor het toernooi en wil je ook blijven BBQ’en? Stuur dan zelf even een mail naar activiteiten@eemvogels.nl. Speel je niet mee met het toernooi, maar wil je wel meedoen met de BBQ? Stuur dan ook even een mailtje. De kosten voor de BBQ zijn 12,50 euro per persoon.

Barpersoneel gezocht!
Lijkt het je leuk om tijdens deze gezellige dag achter de bar te staan? Elk uurtje dat je wil staan is geholpen. Je mag je hiervoor aanmelden bij kantine@eemvogels.nl.

Overige taken
Om de Familiedag goed te laten verlopen hebben we al gevraagd om per team een aanvoerder te kiezen. Maar er zijn op deze dag nog meer taken die verdeeld gaan worden. Zo krijg je als Eemvogellid of als familie/vriend van een Eemvogellid, de kans om een echte horecatijger of rechtvaardige scheidsrechter te worden!

Bardiensten
De hele dag zijn er ervaren barvogels aanwezig om ons drankjes te schenken en frietjes te bakken. Hierboven wordt al gevraagd om versterking. Daarnaast krijgt elk team sowieso een dienst om te verdelen. Op die manier schittert elk team een keer achter de bar.

Scheidsrechters
Vorig jaar hebben al veel ‘nieuwelingen’ een wedstrijd gefloten. Het lijkt ons leuk om dat dit jaar weer te zien. Elk team krijgt een bepaald aantal wedstrijden die gefloten dienen te worden.

Vragen?
Heb je vragen over de Familiedag? Mail dan naar activiteiten@eemvogels.nl.