Kangoeroe Klup-dag voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

wanneer? zaterdag 19 januari
hoe laat? 14.00-15.00 uur
waar? Sportzaal Smitsweg (Smitsweg 44, Soest)


Ben jij tussen de 3 en 7 jaar? Kom dan op zaterdag 19 januari 2019 naar de Kangoeroe Klup-dag! Neem je ook een vriendje of vriendinnetje mee?

Wat is de Kangoeroe Klup?
De Kangoeroe Klup is een uniek beweegprogramma voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Lopen, springen, scoren en plezier vormen de basis. Kangoeroes spelen nog geen competitie, maar trainen wel elke week gezellig samen. Uiteraard hebben de spelvormen een vette knipoog naar korfbal. Tijdens de Kangoeroe Klup-dag op zaterdag 19 januari geven we je hier een voorproefje van.

Voor wie?
De Kangoeroe Klup-dag is voor alle kinderen van 3 t/m 6 jaar. Aanmelden is niet nodig, we zien je gewoon op zaterdag 19 januari om 13.45 uur in de sporthal. Om 14.00 uur beginnen de spelletjes. Rennen, springen, scoren en plezier staan centraal. Een ideale manier om gezelligheid en sportiviteit te combineren. Rond 15.00 uur sluiten we de middag gezamenlijk af.

Een echte Kangoeroe worden?
Lid worden van de Kangoeroe Klup? Kinderen van 3 t/m 6 jaar kunnen na de Kangoeroe Klup-dag gratis komen proeftrainen. De Kangoeroes trainen op zaterdag van 13.15-14.00 uur in Sportboulevard De Engh. Kom gezellig langs!

Kun je niet wachten tot januari? Je bent eerder ook al van harte welkom voor een proeftraining!

Meer informatie
Mail gerust: kangoeroeklup@eemvogels.nl.

Tot op de Kangoeroe Klup-dag!