Beste Eemvogels,

De zaalcompetitie is weer begonnen, de kortste dag van het jaar nadert en de feestdagen zijn nabij. Helaas heeft de regering de spelregels rondom de sport weer aangepast maar vooralsnog is er enige vorm van competitie mogelijk. 

Covid treft iedereen en sommigen op een heftigere manier dan anderen. De avondlockdown geeft beperkingen, maar ook nog mogelijkheden. Laten we zorgen dat we hier met zijn allen een invulling aan geven waar ons goed bij voelen, dat De Eemvogels de fijne afleiding geeft naast de dagelijkse gang van zaken.

Dan is vandaag nog een speciale dag voor onze vereniging, het is de nationale vrijwilligersdag. Een dag voor de vrijwilligers waar wij als leden wekelijks van mogen profiteren. De trainer-coaches die een team onder hun hoede hebben, de verschillende commissies die zorgen voor de organisatie van de competitie, activiteiten, inkomsten en de accommodatie. En daarnaast nog het bestuur dat de continuïteit van de vereniging waarborgt. 

Als vrijwilligers hebben we er sinds 20 maanden een extra uitdaging bij en dat het is anticiperen op de maatregelen. Voorlopig betekent dit dat we minder activiteiten naast de competitie kunnen organiseren, iets wat juist de kracht van De Eemvogels is. In onze jaarplanning hebben we ons in ieder geval niet laten weerhouden door de maatregelen. Dus wanneer het weer mag, kunnen we snel van start.

Voor nu iedereen nog succes in de competitie, een extra uitdaging zo zonder trainingsavond!

Hartelijke groet van de voorzitter