We zitten inmiddels alweer halverwege juni en dat betekent dat de Familiedag nu wel heel dichtbij is. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel alsnog. We hebben in ieder geval nog een mini-maxi team nodig om deze competitie door te laten gaan. Lees verder voor alle informatie.

Met nog 2,5 halve week tot de Familiedag is nu hét moment om je aan te melden. Aanmelden kan nog tot 23 juni dus wees op tijd! Na 23 juni gaat de organisatie aan de slag met het wedstrijdschema en sluit de inschrijving voor het toernooi. Alle informatie over de dag zelf en over het toernooi is hier of hier terug te vinden.

We zijn op dit moment in ieder geval dringend op zoek naar nog een mini-maxi team. Met nog 1 team erbij kan ook deze competitie doorgaan. Zoek dus wat vrienden of familie bij elkaar en meld je snel aan!

Voor teams die zich al hebben aangemeld of die zich nog gaan aanmelden geldt dat zij zo snel mogelijk aan Rianne door moeten geven in welke kleur zij zullen gaan spelen. Voor eventuele vragen over de familiedag kun je terecht bij Rianne of Koen.

Wij hebben er al heel veel zin en we zien jullie graag op 1 juli!