In februari 2024 zal sporthal De Beukendal in Soest worden gesloopt. De hal waar vele verenigingen sinds 1969 hun thuisbasis hadden. De Eemvogels werd daar op 16 mei 1975 opgericht en de korfballers speelden tot 1991 de zaalwedstrijden, voordat ze naar de Dalweg gingen. De gemeente heeft de verenigingen in de gelegenheid gesteld om iets te organiseren als een soort afscheid. Hierbij is er een idee ontstaan om oud-KVO-leden te laten spelen tegen “oude” Eemvogels. Lees verder voor alle informatie.

Wanneer – zondag 17 december 2023
Waar – De Beukendal in Soest
Aanvangstijd – 15.00 uur tot 16.00 uur (“wedstrijd”)

Daarna gelegenheid voor een drankje en een praatje met oud teamgenoten en supporters. Dit wordt nog leuker als er foto’s e.d. worden meegenomen uit die tijd!

Vind jij het leuk om mee te doen en/of langs te komen om nog één keer een stukje historie op te halen en te kletsen met oud verenigingsleden geef je dan op voor 1 december a.s.
Wil je korfballen? Of gezellig kijken en herinneringen ophalen? We zouden het hartstikke leuk vinden om je dan te ontmoeten en verhalen uit de oude doos te horen.

Je mag je reactie sturen naar: agneskraaikamp@lapre.nl

Mocht je nog mensen in je buurt kennen die ook iets met De Eemvogels te maken hebben gehad, dan zien we graag dat je deze mail verder verspreid. Leuk!

Hoe meer mensen aanwezig kunnen zijn, hoe leuker de middag!

Hartelijke korfbalgroeten,

van Agnes