Donderdag 28 december vindt het jaarlijkse Kerstdiner plaats. Dit jaar met een kleine twist. Lees verder voor alle informatie.

Ho-ho-hallo Eemvogels,

Het is weer december, een drukke maand waarin veel georganiseerd en geregeld moet worden voor vele festiviteiten. En zo ook het jaarlijkse Eemvogel kerstdiner wat dit jaar valt op donderdag 28 december! In dit bericht lees je alles over het kerstdiner en kan je je aanmelden.

Eten
Ook dit jaar organiseren we het kerstdiner volgens Amerikaans principe: iedereen neemt zelf een gerecht mee en daar maken we een heerlijk buffet van. Als iedereen zich aangemeld heeft volgens het formulier onderaan de pagina kunnen wij de voor- hoofd- en nagerechten verdelen. We zijn benieuwd welke heerlijke gerechten dit jaar op het menu komen te staan. Vergeet niet je eigen bord, bestek, en beker mee te nemen.

Tijden
Wij heten iedereen vanaf 18:30 welkom in onze Eemvogel kantine, zodat we tussen 19:00 en 19:30 kunnen beginnen met de eerste ronden van het buffet.

Dresscode
Om de donkere december dagen nog iets meer te verlichten is het thema dit jaar: “Glitter, sparkel, twinkel and shine!”. Trek daarom je meest glinsterende outfit aan. Mocht je nou weinig glitter in je garderobe hebben, niet getreurd want hier hebben wij een oplossing voor 😉

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via deze link. Als je graag iemand mee wil nemen (hoe meer zielen hoe meer vreugd!), dit ook graag doorgeven. Wij houden hier dan rekening mee. Aanmelden kan tot en met donderdag 21 december. De verdeling van de gerechten volgt op vrijdag 22 december, genoeg tijd om boodschappen te doen!